voi sunteti de acord cu mine ca marijuana stimuleaza stima si increderea de sine?
nu
voi sunteti de acord cu mine ca marijuana stimuleaza stima si increderea de sine?
Efectul cofeinei asupra paianjenilor. În 1995, s-a făcut un experiment prin care s-au observat efectele anumitor droguri asupra capacității paianjenilor să facă plase.
chestia cu,,ce bine af fi un cui acum`` nu o contrazic dar cred ca se intampla mai frecvent in grupuri decat ca persoana independenta! Daca nu sti ce sa faci si chiar nu iti vine in cap nimic de facut, inseamna ca chiar nu ai nimic de facut! restul... sincer mi se pare cam exageratpe vremea cand mam apucat eu de fumat nu existau botanice in primu rand !!!
I se spunea ciocolata , era un h bun ,( crezi ca stiam eu la varsta aia cei ala H ? )
ciocolata fratica , ca aia de la magazin numai cai dai foc si`o pui in spliff !!!
De la ciocolata am treccut la un h mai maroniu .. care nu mai parea asa ciocolata.. dupa care am inceput sa pip si verde !!! cateva soiuri gen skunk si jack herrer ca la mintea mea de copil tocmai ce devenisem major , m-a prins cei drept ... cativa ani au trecut si m-am trezit cam naspa !!! deci so tremur cand nu fumez .. is agitat !! Am mai stat cel mai mult 3 saptamani fara sa mai pess dar dupa ce imi venea o bucurie pe cap iar uitam si in consecinta is DEPENDENT !!
Multa lume s-a lasat de verde , dar cei care au toleranta mare de f multi ani .. cred ca poate deveni o problema majora ! din corp iese ea maria dar din ce scrie ala in articol din minte nu`ti iese niciodata ideea ca ce fain ar merge acum un cui !
Incep sa cred ca doar alcolistii pot fi fericiti cu viciul lor , mie unu nu`mi place decat iarba si nu vreau altfel de viciu da se pare ca asta imi poate cauza ceva probleme la creer si poate nu mar deranja asta daca as fi moshneag si nu as avea nimic de facut decat sa pierd timpu pana voi muri si probabil asta voi face singur cand voi fi moshnegel pana una alta poate se demonstreaza cantitatea minima care o putem consuma regulat fara sa avem probleme