What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

POMOCY... nietypowy grow :/

tussin

Member
witam ponownie.

Kilka fotek z mojego haremu .

Krzaki WWxBB / AK48 / ale co gdzie jest to nie wiem .

44 dzien flo. Czesc pistilow (glownie w gorych czesciach powoli zaczyna robic sie brozowa). Nie wiem ile beda kwitnac, przypuszczam ze ok 60 dni.

Mysle ze czas zaczac flushowac. ??

Zapach raczej taki leśny / żywiczny , ciezko opisac, to moj pierwszy grow i nie wiem jaki rosliny powinny miec zapach. Mam nadzieje ze to sie zmieni.

pozdrawiam

aaaha i jeszcze stare dolen liscie zaczynaja zolkac... tak ma byc ??

Last edited:
G

Guest

Ładne kwiatki. Teraz pozostało przepłukać ze dwa razy i chyba na ostatni tydzień bez wody zostawić. Dwa ostatnie dni wielu growerów zamienia na 2 ostatnie długie noce..

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Ładnie ci to wyszło Tussin, niezle planty napewno zajebiscie pachną :).
Czekamy na smoke report :)
:wave:

tussin

Member
:wave:

50 day 12/12 . . . teraz idzie sama woda i tak juz do konca. widac ze rosliny nie kwitna jednakowo :/ bo tam sa rozne odmiany.

G

Guest

Tussin, bedziesz powodowal susze przed zbiorami, czy podlewasz do konca? A robisz im dluga noc (ze 48h)na koncu?
Ladnie Ci to dochodzi K+ :D

tussin

Member
grunwald said:
Tussin, bedziesz powodowal susze przed zbiorami, czy podlewasz do konca? A robisz im dluga noc ?

Nie wiem jak to z tym przesuszeniem :/

Jedni mowia ze lac wode zeby przeplukac korzenie, a z drugiej strony powinno byc sucho :/ jak narazie leje normalnie

48 h ciemnosci? Nie planuje i wogle nie wiem czy tak sie robi.

Prosze o rady :)
:chin:

Fish131

Active member
Tak Tussin warto przeplukac korzenie ale po tym przeplukaniu (jakos tydzien przed zbiorami) nie podlewac wogole zeby je przesuszyc...
Co do 48h ciemnosci to jak najbardziej Ci ja polecam i chyba kazdy jest takiego samego zdania.
Pozdro

Latest posts

Latest posts