39,30 zł :D
G Guest Feb 26, 2008 #205 40,10pln.... no likamy.. klikamy @dizel- nietoperze, wszedzie nietoperze...to kraina nietoperzy (z pamieci, dawno nie ogladalem) heheheh.. no to wasze zdrowie.. odpalilem SS9 Last edited: Feb 26, 2008
40,10pln.... no likamy.. klikamy @dizel- nietoperze, wszedzie nietoperze...to kraina nietoperzy (z pamieci, dawno nie ogladalem) heheheh.. no to wasze zdrowie.. odpalilem SS9
S Slabywh*j Feb 26, 2008 #209 40,80 PLN w takim tempie to za 3 miesiące 1000zł uzbieramy www.pajacyk.pl www.polskieserce.pl www.okruszek.org.pl www.zmilosciserc.pl/donate.php
40,80 PLN w takim tempie to za 3 miesiące 1000zł uzbieramy www.pajacyk.pl www.polskieserce.pl www.okruszek.org.pl www.zmilosciserc.pl/donate.php
G Guest Feb 26, 2008 #212 41,85pln.... www.pajacyk.pl www.polskieserce.pl www.okruszek.org.pl www.zmilosciserc.pl/donate.php milego dnia 4all, wczoraj w wiadomosciach mowili madre rzeczy to trzeba klikac.. klikac wiecej..
41,85pln.... www.pajacyk.pl www.polskieserce.pl www.okruszek.org.pl www.zmilosciserc.pl/donate.php milego dnia 4all, wczoraj w wiadomosciach mowili madre rzeczy to trzeba klikac.. klikac wiecej..
LDV Active member Feb 27, 2008 #217 hahahahahaha świeżak i zjebał w takim prostym temcie. PS: Ja nie klikałęm kov wypieprzy te dwie wypowiedzi - sorry nie moglem sie powstrzyac dziekuje za uwage. pozdro
hahahahahaha świeżak i zjebał w takim prostym temcie. PS: Ja nie klikałęm kov wypieprzy te dwie wypowiedzi - sorry nie moglem sie powstrzyac dziekuje za uwage. pozdro
ziel-zielona Medicine Grow ICMag Donor Veteran Feb 27, 2008 #219 42.85 zlocisz ja tam klikam , ale wczoraj nie napisalem posta ze kliknalem , to dzisiaj pokutuje - bez sniadania pozdrawiam
42.85 zlocisz ja tam klikam , ale wczoraj nie napisalem posta ze kliknalem , to dzisiaj pokutuje - bez sniadania pozdrawiam
S Slabywh*j Feb 27, 2008 #220 43,05 PLN www.pajacyk.pl www.polskieserce.pl www.okruszek.org.pl www.zmilosciserc.pl/donate.php