Doc, thanks brotha ! I'm ghope that You like my works same as I like Yours, AXE clone from Your's Bubble Axe seeds is one of my very best keeper plants, is more OG then original OG clone I got, we'll make this weed famous.
Niebawem bracie Żelazny, niebawem Fotki porobione tylko trzeba poprzebierać, ogólnie to wkurwnia mnie na maxa limit zdjęć przy uploadzie i przy postowaniu,sam wiesz...ehhh
Chcciałbym Ci bardzo podziękować za całą okazaną pomoc i wsparcie w moich ostatnich projektach, nie zostanie Ci zapomniane bracie!
Tymczasem pragnę wszystkich uroczyście poinformować, że małymi kroczkami rusza "Crazy Monk Genetics" czyli pestony z ogrodu wuja lepto.
Jak będziecie w najbliższym czasie zamawiać z seedboutique albo z seedbay, jeśli zapytacie Clarence'a możecie liczyć na 5-pack amnesia f2 lub 10-pack NYCD F3 mojego autorstwa jako freebie do zamówienia, paczek puściłem amnesia x 50 i nycd x 20 do butiku i baya 50/50 więc kto pierwszy ten lepszy.
Za jakiś czas, tydzień do dwóch wrzuce trochę strainów na seedbay. Gdyby kogoś interesowało to tu jest lista crossów jakie strzeliłem tym razem:
Fat Cindy -(C99 x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Cheesella -(UK Cheese x C99)
Bubble99 -(Sour Bubble(Dream cut) x C99)
Amniesia Bubble -(Amnesia x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Bubble Diesel -(NYCD f2 x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Amnesia Blues -(UK Blues x Amnesia)
NYC Bubble -(Sour Bubble(Dream cut) x NYCD f2)
Blues99 -(UK Blues x C99)
Fat Witch -(Witches Weed x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Fat Cheese -(UK Cheese x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Sneezia aka Cheesia -(UK Cheese x Amnesia)
Amnesia99 -(Amnesia x C99)
Blues Brother -(UK Blues x Sour Bubble(FatBoy male cut)
Dream Bubble -(Sour Bubble(Dream cut) x Amnesia)
Blue Cheese 1.0 -(UK Cheese x Blueberry)
Blueberry Blues -(UK Blues X Blueberry)
I dla kolorku klon 'The X' który znalazłem w pestkach Peyote Purple:
Peace
Niebawem bracie Żelazny, niebawem Fotki porobione tylko trzeba poprzebierać, ogólnie to wkurwnia mnie na maxa limit zdjęć przy uploadzie i przy postowaniu,sam wiesz...ehhh
Chcciałbym Ci bardzo podziękować za całą okazaną pomoc i wsparcie w moich ostatnich projektach, nie zostanie Ci zapomniane bracie!
Tymczasem pragnę wszystkich uroczyście poinformować, że małymi kroczkami rusza "Crazy Monk Genetics" czyli pestony z ogrodu wuja lepto.
Jak będziecie w najbliższym czasie zamawiać z seedboutique albo z seedbay, jeśli zapytacie Clarence'a możecie liczyć na 5-pack amnesia f2 lub 10-pack NYCD F3 mojego autorstwa jako freebie do zamówienia, paczek puściłem amnesia x 50 i nycd x 20 do butiku i baya 50/50 więc kto pierwszy ten lepszy.
Za jakiś czas, tydzień do dwóch wrzuce trochę strainów na seedbay. Gdyby kogoś interesowało to tu jest lista crossów jakie strzeliłem tym razem:
Fat Cindy -(C99 x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Cheesella -(UK Cheese x C99)
Bubble99 -(Sour Bubble(Dream cut) x C99)
Amniesia Bubble -(Amnesia x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Bubble Diesel -(NYCD f2 x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Amnesia Blues -(UK Blues x Amnesia)
NYC Bubble -(Sour Bubble(Dream cut) x NYCD f2)
Blues99 -(UK Blues x C99)
Fat Witch -(Witches Weed x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Fat Cheese -(UK Cheese x Sour Bubble(FatBoy male cut))
Sneezia aka Cheesia -(UK Cheese x Amnesia)
Amnesia99 -(Amnesia x C99)
Blues Brother -(UK Blues x Sour Bubble(FatBoy male cut)
Dream Bubble -(Sour Bubble(Dream cut) x Amnesia)
Blue Cheese 1.0 -(UK Cheese x Blueberry)
Blueberry Blues -(UK Blues X Blueberry)
I dla kolorku klon 'The X' który znalazłem w pestkach Peyote Purple:
Peace