ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
siemanko cos cicho w temaciku ale mam nadzieje ze nadchodzaca zielona jesien i zima ciemne nudne wieczory ( po zjarce wcale nie nudne)zachecą nas do rozwijania naszych talentow i hobby
jak zwykle nudny dzien w szkole ( w klasie maturalnej)
szczerze dawno nie rysowalem i troche wyszlem z wprawy trzeba to nadrobic
wy tez panowie sie czyms pochwalcie wiem ze macie czym oczywiscie nie mowie tu o samych rysownikach i malarzach
chyba moge to tu napisac i sie pochwalic ze od soboty zacyznam prace mozna powiedziec ze w powazniejszej restauracji sama szefowa na dzisiejszej rozmowie zaznaczyla ze pracownicy na pensje nie narzekaja hehe
praca w weekendy poniewaz mam szkole no ale na drobne wydatki i tak powinno starczyc
trzymajcie kciuki
pozdro
kurde moze troche offtopic moze i nie... wie ktos gdzie mozna dostac tradycyjne drewnianie chillum wlasnej roboty? moze ktos sie bawi w takie glupoty? wiecie chillum z jakiego pala sadhu pochwalcie sie
cichutko tu cos:/ ja sam ucichlem dobre pol roku olowka w rece nie mialem w najblizszym czasie musze sie troche podszkolic pozniewaz kierunek na jaki zmierzam isc tego wymaga sory slaba jakosc
Witam.
To ja też się troszkę pochwale. Mały tuning HPS'a Teraz jest ok 22.000 lm więc myślę że na 20 sadzonek wystarczy, a może ciut więcej.
Sorki za jakość.