ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
a gdzie poszlaka?
"susza wywarla wielkie spustoszenie...maliny sie koncza..."
"bylem z zona w Hali Mirowskiej, gdzie ja mialem aparet Zorke 5,... i zrobilem kilka zdjec!"
Co do cipki chlopaki.... to mam dla was zyczenia z nia zwiazane.
Obyś w łóżku był tak mocny jak zajączek wielkanocny,
żeby była też owocna Twoja Palma Wielkanocna,
abyś spuszczał się z fajfusa tak obficie jak w Dyngusa.
Szafa musi miec wymiary 80 cm x 50cm, albo 90 cm x 40 cm no i tak conajmniej 170 cm wysokosci hmm nie orientuje sie nikt ile w polsce sklejka twarda kosztuje? Eh chyba sam bede musial wybudowac. :smile:
Jesli chodzi o takiego typu sprawy to moze ci pomoze castorama ( troche malo dbajaca o klienta ). Wydaje mi sie w twoim miescie moze byc. Tam znajdziesz sporo rzeczy do wybudowania i " ulepszania" domu. Ja mam u siebie ten sklep ale i tak nie bywam tam zbyt czesto.
dEv-9, co do sklejki to pamietam ze sporo kasy musialem wydac na nia. Na boxa najlepiej nada sie sklejka 10mm (szerokosci) a jeszcze lepiej 12mm. 1 m kw kosztuje ok 20 - 25zl. Na taki box co myslisz to pareset zeta niestety pojdzie. Ale jak masz kase to sie opyla, bo oszczedzasz zdrowo na dilerach. W castoramie jest troche drozej, poszukaj jakiegos lokalnego skladu drewna, wszystkie maja sklejke
kov hmm wymyslilem nowy patent, bo moge miec szafe na wymiar ale bez drzwi bo to jest taka jakby pulka na ksiazki, a drzwczki sobie zrobie z tej sklejki. :smile: