ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Mugurii au fost curatati de frunze si agatati cu capul in jos pe plasa de scrog, apoi pusi deasupra cutiei de carton. In cutie am dat gauri pentru ventilatie. Temperatura de uscare intre 20 si 24 grade. O sa-i lasam asa o saptamana dupa care ne decidem ce este de facut.
Mulțumesc! Dar nu are condiții pentru clone, o lăsăm asa cum este, tot ce trebuie sa fac este să pun cipurile pe niște radiatoare si sa scot becul cu partea electrica ,castig 5 cm așa, și să pun filtrul în partea exterioara.
Skunk uscat cu forța pe calorifer, cineva a cam stricat marfa, nu a rezistat omul așteptării. Destul de bun, înțeapă gât puțin, dar nu îmi fac griji, trec peste
Cantitatea finala 35gr la 60w ...ați apreciat bine... nici nu stiu daca sa dau vina pe spatiu sau pe mine, sincer nici nu stiu daca peste mult pentru un spațiu de 18l/35L/45H
Cantitatea finala 35gr la 60w ...ați apreciat bine... nici nu stiu daca sa dau vina pe spatiu sau pe mine, sincer nici nu stiu daca peste mult pentru un spațiu de 18l/35L/45H