kalhsperes voodoo!!!sostos o afygranthras...kai go na po thn alhtheia exo afto to problhma m thn ygrasia...kymainetai apo 60-65%......epeidh prepei n kano kai go kapoia kinish pisteyo kai afou brethike kati s kalh timh.....mporeis n m peis pls thn gnonh s gia afton ton afygranthra pou agorases;;kanei doulia;;;;;sto poso einai einai h ygrasia me thn enarksi t ;;;;(h monh diafora einai oti ego eimai tora sthn 5 pros 6 week...)mipos apo t epomeno grow..tora egine oti egine;;;;thanks!!!!Καλημέρα και ευχαριστώ για τις πρώτες βοήθειες...
Χθές έγιναν κάποιες αγορές κιτρικό οξύ για την ρύθμιση του Ph(μπορώ όταν ρίχνω σκέτο νερό να χρησιμοποιώ το κιτρικό);
Επίσης αγοράστηκε Phμετρο χώματος και σήμερα έρχεται ο αφυγραντήρας...
Σήμερα θα σας κάνω ακόμα μερικές ερωτησούλες....
1ον Το ηλεκτρονικό θερμόμετρο και υγρασιόμετρο χώρου σε πιο μέρος του τεντ είναι καλύτερα να τοποθετηθεί...(εγώ το έχω στο πάτωμα)
2ον το χώμα μου είχε στεγνό σχετικά 7 και σε μερικές γλάστρες παραπάνω από 7 έριξα σκέτο νερό αφού πρώτα του πήγα το Ph στο 6 με το κιτρικό οξύ πιστεύοντας οτι θα ισοσταθμήσω το Ph(Καλά έκανα η όχι);
3on Είμαι στην δεύτερη βδομάδα ανθοφορίας και πάω προς την τρίτη τα φαγητά καθεπότε θα πρέπει να δίνονται; τώρα λόγο του προβλήματος που έχω με τα φύλλα τους ρίχνω μόνο νεράκι....