What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

פאדיחה לא נעימה במיוחד, עזרה חברים

Scroggy B

Active member
אם יורשה לי להביע את דעתי, אז במקום או יותר נכון בזמן שאתה אוכל סרטים על איפה לגדל אאוטדור ואיזה זן לבחור, אתה יכול להשקיע קצת $$$ ולקנות לך מערכת גידול לבית. יצא לי לגדל אאוטדור וגרילה, אך כרגע אין באפשרותי לעשות זאת בצורה בטוחה ולכן אירגנתי לי סט-אפ חמוד בבית בהשקעה של 2000 ש"ח...
אני ממש לא עשיר כרגע, אבל הכל עדיף מלקנות נכון? ;)
ואני מגדל בסבבה שלי סילבר הייז שיש לו ריח של פרחים חריפים כאלה, לא חזק מידי וצ'יז שיש לו ריח סופר מסריח ובחיים לא הייתי שם צמח כזה מסריח בגינה או בקרבת אנשים.
תחפש זן שיש לו ריח חלש...
low odor strain
כמו נורתרן לייטס או משהו בסגנון.
כשתיסגר על מקום גידול בחוץ תוכל להשתמש בסט-אפ הביתי להחזקת אמא לייחורים או לגידול זנים שלא מתאימים לאאוטדור.
זו דעתי, מקווה שתרמתי משהו לדיון.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
תנשום אויר, נשמה
זה תחביב של גינון, חייבים לבוא אליו הכי רגועים וסבלניים שאפשר
זה תחום עיסוק מס' 1 של היפים

ganesh5000

Member
אני אחדד את ההסבר שלי לגבי השאקזילה -
אל תצפה שהצמח לא יפיץ ריח של גאנג'ה בזמן הגידול. הריח שלו אמנם עדין יחסית לקושים שהיו אצלי בארון, אבל עדיין יש לו ריח של גאנג'ה. כשמתקרבים ומריחים את הפרח ממש מקרוב, הריח מזכיר מנגו - פסיפלורה.
בצנצנת, ביישון, אחרי כמה ימים, הריח של המנגו מתגבר ולא מריחים כמעט שזה גראס

אבל בעישון יש ריח של גאנג'ה. פשוט יש לפרחים ניחוח שמזכיר ריח של מנגו.
היה לי כבר זן של סטרוברי שקניתי בארץ, גם עם ריח ממש של תות.

תעשה מה שסקרוגי ייעץ לך לעשות. אפילו תריץ את החיפוש של המילים האלה בדיוק בגוגל.
יקצר לך תהליכים, אם ריח זו בעיה עיקרית בשבילך.

Finlin999

New member
תודה חברים על העזרה, אני אולי אנסה גידול פנים אך ציוד אין לי ואני ממש לא מבין בהכנת חדר גידול (ביתי להבין אבל בפועל כשניסיתי לבנות בדיקה הישנה שלי בטעות שברתי את הארון חחח אני כישלון בקטע הזה)
במידה ויש סרטונים שמסבירים ומראים איך לבנות חדר גידול אשמח לראות (ראיתי בעבר משהו אך באנגלית כל כך גבוהה ועם הרבה דברים שלא קשורים שזה רק יצר בלבול)
האנגלית שלי בסיסית ויחסית טובה אך עדיין יש לי חלק מהזמן קושי מסויים להבין הכל.
כמו כן אני רוצה לדעת איזה ציוד בכלל צריך איפה הוא נקנה ולאן הריח יעלם כי הבית החדש יחסית קטן למרות שיש חדר מיותר.

ושוב אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה לזן אוטומטי שיכול להכליל זכרים ונקבות (זכרים בשביל הזרעים והנקבות בשביל לגדל)
כי בסנאי אין אוטומטיים וכמו שאמרתי לא כלכך מתאפשר לי כרגע למצוא מקום לגידול גרילה אלה רק בחצר הפרטית בהסוואה נוספת של צמחיה... אה וגם לצערי ציוד כרגע לא אוכל לקנות אבל בכל זאת אשמח לדעת כי יכול להיות חבר טוב יסדר לי את הציוד על חשבונו..

ד״א מצאתי 6 זרעים בקססה והם נראים דווקא לא רע, חשבתי להתחיל גם איתם בכדי להבין את הקונספט בלייב, הנבטת הזרעים בצמר גפן על צלחת מכוסה בעוד צמר גפן (לחים מהמי ברז) בתוך ניילון בארון זה מספיק טוב? כי על הממיר של הטלוויזיה או המחשב יש יחסית יותר מידי אור....
שוב אשמח לדעת על זן אוטומטי שיכול לתת לי זרעים וכמובן מאיפה להזמין אותו, אחר כך אקח עוד זן רגיל מהמלצות שלכם יחד עם ההזמנה של האוטומטיי.. תודה רבה!!!