What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

outdoor

Fubar

Member
dr.greenthu said:
ach...nie badz taki skromny hehe

To nie skromnosć: a - przyznanie sie do totalnej porażki ;)

dr.greenthu said:
...na fotosie jest to co na pozostałych, chodzilo mi raczej o "to coś" co mnie w tym zdieciu intryguje :wave:

Oj chyba.. nie tylko porażka.. ale i mam problemy z czytaniem. ;> - W każdym razie to feno - wyglada podobnie: do ... feno NL/haze
a te poprzednie jakoś tak jak indica wygladaja. / przypominaja wrażeniem..mocno hindukusha albo hindukush/widow. budową../

Poprostu zdjecia sa godne uzniania poniewaz sa tak piekne i te roslinki zostaly wyhodowane na Polskiej ziemi :) czyli juz w ogoles sa super :p

Wiem widzialem Cardiel ale te na polu zdjecie tez moglo by tam sie znalesc :)

o juz jest super .... koazackie jest i to Gelowas co wrzucił ww Topoganji tez ladne :)

Last edited:
G

Guest

Panowie wiecie moze cos na ten temat czy jack herer dochodzi w polsce bo zastanawiam sie nad nim na outa 07

G

Guest

moim zdaniem niema szans gdyz kwitnienie tejże rosliny trwa 10-12 tygodni

G

Guest

kurde własnie niewiem hot carga sie musze zapytac czy mu doszło w 100 % bo on hodował jack herera na dworze pamietam a tam gdzie on mieszka jest prawie tak jak w polsce :)

G

Guest

No to w takim razie wybieram tą odmiane na out z sb ją zakupie tam jest 15 nasion to 7 dam na outa a reszte do boxa wsadze :)

HEHE ale jak nie da rady dojsc to nie namnie :p tylko muszisz ja trzymac w boxie na vegu bo tak bedzie naprawde trudno zeby doszla ...

G

Guest

nie peka rd nie bedzie na ciebie wine wezne na siebie ale ja nie dojdzie na oucie to dojdzie w boxie a jak dojdzie w boxie to bedzie palenie i tak na wiosne
heh ale mi sie rymło

57fun

Member
Skunk#1 z sensi seeds bank . Wypas pod polskie słoneczo przynajmniej w '06 bo było ładne słonko. byłem około tygodnia w lublinie i nie miałem okazji podlewać , przychaodze patrze leży jedna jak szmata na podłodze podlałem 2l wody i powiedziałem ze piii jej w (_._), ale za 3dni bylo juz okej stała twardo na nodze:] zieleniła sie czerpała moc słoneczna, harvest byl ok listopada i bylo całkiem całkiem<jak bym uzwyał nawozów było by lepiej>w szklarni wysadziłem <ojciec> na początku sierpnia i do listopada wyrosły na 2m babeczki sam sie zdziwiłem ze wogóle coś z nich bylo i ze zakwitły, ale jak na laika w te sprawy<grower> to i tak mi sie podobało :] kolegom tez POZDRO