a co sadzicie o odmianach od esbe`na czy naprawde sa takie dobre?mam kilka na oku ale niewiem ktora wybrac moze ktos juz hodowal cos z odmian od niego i moglby sie podzielic wrazeniami.
odmiany jakie mam na oku to:royal dane,cfp fundation,b3n7 erdpurt x royal dane,guerilla gold x danish passion bylbym wdzieczny za opinie na temat tych odmian
oj nie wszystkie ziomek chiciaz wiekszoscJednego możesz być pewny. Na pewno dojdą w pełni pod naszym słoneczkiem.
da rade ale musisz wlac duzo nawozu, najlepiej planton k. nie przejmuj sie proporcjami podanymi na opakowaniu - automaty potrzebuja srednio 8 razy wiecej nawozu niz pozostale rosliny - dwie lyzki stolowe na litr wody powinny wystarczyc. z odmian, ktore dojda u nas na 100% to na pewno wszystkie sativy - ja bym postawil na haze w kazdym wydaniu i eldorado z sativaseedbank + jak dobrze sie zakrecisz to zbierzesz ze 3 pokolenia automatow w jeden rok. f3 bedzie najlepsze. jakbys jeszcze czegos nie wiedzial to wal, wielkie ELO człowieniu
z odmian, ktore dojda u nas na 100% to na pewno wszystkie sativy
Te rydery w paczce to sa z tej samej matki ? i jezeli skrzyzuje brata z siostra to ich dzieci nie beda jakies nie pelnosprawne ??
trudno powiedzieć (czy z jednej matki), ale na zapas na pewno nie warto się przejmować (nikłe szanse, że ze związku brata i siostry bezwartościowe nasiona powstaną).Te rydery w paczce to sa z tej samej matki ? i jezeli skrzyzuje brata z siostra to ich dzieci nie beda jakies nie pelnosprawne ??
spoko spoko. nie taka znowu głęboka ta wodaPoza tym nie rzucaj się od razu na wielką wodę. Pierw naucz się sadzić potem dopiero baw się w breederkę.
A jeśli nie masz pieniędzy to wogle nie zaczynaj bo choć potrzeba matką wynalazków to Twoje pomysły są strasznie bezsensowne i NIEREALNE.
lepiej posadź 4 razy więcej, niż chcesz zebrać (szczególnie jeśli połowa i tak miałaby się okazać męszczakami - nie femki).Jakies tam doswiadczenie posiadam i mysle ze 20 krzaczkow na tegorocznym outdoorze i bylo by cudnie a mysle o takiej liczbie poniewaz biore opcje ze jakis zlodziejaszek moglby skubnac mi pare krzaczkow
Co myslicie o takim planie : 4 spoty po 5 krzaczkow ??