K
KuBcUsiK
jak myślicie, dojdzie u nas ta nowość z DP - Frisian Dew?
Może szkło wokół spota?? porozbijaj parę butelek, a jak taki sie nadzieje to dostanie za swoje
Ja pierdole ja tez odkąd sie pojawiłes tu i czytam twoje posty to albo wybucham głosnym smiechem albo ręce mi opadają . tu sie licża planty a nie jakies króliki co ty ku..wa pierdolisz stary sam jestes chyba chłopaczyną jakims 15-letnim sądząc po twych wypowiedziach. te zające(a nie króliki )zyją w swoim naturalnym środowisku i są takimi samymi mieszkancami planety jak ty nie mozna im sie tak poprostu wjebac z buciorami powybijac i huj aby planty były bo przez takie myslenie dzieje sie na swiecie tak jak sie dzieje(egoizm kirowany checią zysku ) i jakbys uzywał tych"plantów" zgodnie z przeznaczeniem to sam byś na to wpadł ze nalezy im sie taki sam szacunek jak kazdej innej istocie i rozkminiał jak tu zrobic by wilk był syty i ofca cała .przepraszam reszte uzytkowników za tego posta ale juz poprostu niemogłem i musiałem bo najgorsza znieczulica.Szot obrońca zwierząt ta? hehehe Tu się liczą planty a nie jakieś króliki chlopaczynko
Jak mogłeś je trzymać Bóg wie gdzie na widoku,że Twoi współlokatorzy je zajebali.. Głowy bym im upier***