What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor guerrila 2015 pt 2

G

ganja_ss

Salutare lume,dupa esecul de anu trecut m-am ambitionat mai tare si m-am apucat de urmatorul plan.
am gasit un loc foarte departe intr-o padure ,loc izolat,nici urma de om ,totul ok frumos ,am construit o sera cum am putut mai bine si cat mai in liniste ,deocamdata am 11 plante ,inca 4 sper sa mai iasa din paharele fara bilele de argila,semintele sunt din ce am fumat mai bun ,mi-am zis sa incerc asa si daca reusesc la anu imi cumpar ceva bun:),toate au fost germinate in casa si au fost duse la spot unde totul era pregatit din timp,au cam 12 zile de cand le-am pus in pamant,sunt in pahare de 0,5 ,pana acuma totul merge comform planului. Sper sa nu mai am parte de curiosi prin zona sa imi distruga munca:moon:

Last edited:

deepstate

Active member
Vad ca e un cort de folie peste schelet de lemn :)
Daca tot esti outdoor ar trebui sa fii si stealth, pentru eventualitatea in care trece cineva din greseala prin apropiere. Folia aia alba in mijlocul padurii atrage atentia mai bine decat niste ferigi.

G

ganja_ss

Nu sunt un strain anume sunt boabe din ce am fumat mai bun si sper ca macar 5 sa fie pizde:) ,sera e in padure dar nu prezinata nici un interes nimanui ,este mica si ascunasa intr-o tufa de trandafir ,folia este transparenta nu alba ,ala e un placaj care sustine paharele fiindca zona este abrupta \

jtm

Some kind of shaman
Veteran
O sera in sine nu prezinta interes, dar tot ce iese din cadru, prezinta. Na, noroc, poate nu trece nimeni pe acolo, sau nu se vad, dar oricum, sterge amprentele de pe plastice... Just in case :)

G

ganja_ss

eu stiu ca cel mai mare inamic al amprentelor e umezeala,fiind zona de padure e umezeala mare si oricum nu pun mana pe nimic decat pe o laterala a serei unde e plasa prinsa in cateva pioneze:), iar acolo unde e ,este un bustean putrezit gol pe dinauntru ,unde intra 3 peturi de 2 L ,si vegetatia este destul de inalta se observa numai daca esti langa ea la 1-2 m ,am incercat sa ma folosesc de natura cat mai mult fara sa modific spotul incat sa para nenatural.si vegetatia care facea umbra serei am legato mai jos cu sfori ,nici macar nu am taiat boschetii

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Stii cum e, mai bine sa previi decat sa tratezi...
Ei, la o adica e guerilla, deci spor la lupta.

G

ganja_ss

update update !! salutare oameniilor am ajuns si eu la spot dupa 8 zile,inca ar mai fi rezistat fara udare dar se anunta timp frumos asa ca am descis sa le ud bine pt urmatoarele zile, si surpriza toate frumoase mari inafara de 2:( care au fost mancate de un melc care l-am bagat in sera fara sa vreau ultima data cand am mai pus 4 seminte in pahare,dar intr-unul dintre pahare se afla un melc in pamant si nu l-am vazut:( my bad,intrebarea e isi mai revine planta din poza? la a doua nu am mai facut poza ,cumva i-a mancat doar exteriorul tulpinii ,este in viata si arata bn dar s-a aplecat din cauza greutatii,eu zic ca aia isi revine

Last edited:
U

Universu

Parerea mea e ca rezista bafta man si ale mele trebuie sa fie cam de aceasi varsta interesant o sa vedem cum se comporta...ai zis ca nu stii ce strainuri sunt ca si mine ,dar sunt din mai multe tipuri de iarba sau sunt toate din acelasi soi?man nu va mai pozati mainele :))

G

ganja_ss

pare sa reziste dar de unde o sa continue cresterea? aia nu inteleg eu,ca au ros toata partea de sus,sunt soiuri diferite,ce am fumat in umtimele 2 luni cred, stiu treaba cu mainiile dar nu aveam unde s-o pun ca e totul in panta:)

U

Universu

Conteaza ca isi revine pana intra in flower, mai are 3 luni, e bine ca ai pus multe inevitabil o sa apara si alte accidente...ii tare faza cum crestem deodata poate reusim si ne ajutam sa prevenim dezastrele , uite mai facut sa nu ma razgandesc in a cumpara un gel pt a tine melcii la distanta il gasesti la ceva magazine de gradinarit .Man is maricele eu zic ca ele s-ar adapta mai bine fara sera plus ca e foarte vizibila ,dar s-a meritat pana sa ajunga atat de mari la anul sigur o sa fac o minisera foarte tare ideea.

Last edited:
G

ganja_ss

pt melci anul trecut a mers de minune optimol 4G,asta planuiesc sa cumpar si anul asta,sunt firave,mie asa imi par,la o ploaie mai volenta sau o vijelie chiar,cred ca mi le culca la pamant:( asa ca o sa mai tin sera maxim 2 sapt ,sa mai prinda forta,si sa isi faca o tulpina mai de doamne ajuta:) ,vad ca radaciniile mai au putin loc dar nu mult ,mai rezista 2 sapt:) si in + sera e cocotata undeva in vegetatie deasa ,inalta,doar de aproape se observa,locul nu prezinta interes,e intesat de urzici spini,ghimpi si capuse,grija la capuse cine are out anu asta!!! sunt peste tot in zona mea:( ,minisera am facut pt ca eu am adus acolo doar semintele germinate si hop din servetel le-am bagat in pamant,sera si tot aranjamentul l-am facut in prealabil,nu imi place sa zabovesc la spot decat cat este necesar,ud si plec

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poate ca nu prezinta interes locul, dar folia aia va stralucii in soare suficient cat sa iti anuleze "proverbul" ala "ca nimeni nu se uita in sus cand merge prin natura" in cazul tau.
Si, daca o luam logic, intesat de urzici = loc cautat de culegatorii de urzici. Care.. daca iti culeg urzicile cu mana goala de ani de zile (si majoritatea fac asta), nu se vor speria de niste ghimpi si alte chestii ce se gasesc la tot pasul in natura. Si chiar de sunt unii mai speriosi, cum zici tu, exista variante de echipament de protectie cat sa poti dansa prin spini, iar niste manusi te fac "stapanul urizicilor".
Melci in copaci.. is mai rari, mai ales la inaltime suficienta cat sa fie greu de observat din intamplare. Desigur, exista varianta sa sui tu melcu' acolo cu planta.. :D

Food for thought.. si succes! :joint:

U

Universu

:))) ce grija sa ai la capuse? Cred ca am adus in ghiozdan acasa vreo 10 , trei zile scoteam in fiecare dimineata din mine.

growcase

Member
de ce gel, cand in jurul tulpinii plantei poti pune o cutie de bere/suc, taiata la capete, apoi la partea care ramane sus o crestezi cam 2-3cm si foarte foarte des(in ideea ca melcii se taie), dar inainte de asta o treci oleaca prin foc sa o innegresti(prea mult-se topeste) si voila, tzepesh trap:laughing:

:tiphat:
ma uimesti ganjaSs cu ideea asta! de as putea si eu sa fac d'astea, dar nu am loc de ciobani si hoti :(
apropo de animale, daca nimereste vre.un porc mistret pe la mica ta sera, isi baga rtu'n ciorba, deci te rog fi atent!

G

ganja_ss

sera e bn acolo unde e:) urzicile sunt jos la baza pantei,pana sus la sera e o galeata de transpiratie,nu mai au de stat mult acolo oricum,o sa incerc idee si cu cutia de bere taiata marunt in partea de sus:) si da explo am dus planta cu melcu in sera din greseala,paharele cu pamant dar fara plante le-am lasat in afara serei si la ultimul drum am mai pus ceva boabe in acele pahare,numai ca in pamantul unuia se ascudea un melc,si saracul ne putand sa iasa din sera ,in atatea zile de la ultimul drum i se facuse si lui foame si de aici plantuta cu o singura frunza:( app am vazut niste gropi mai mult late decat adanci ,in josul pantei,m0am gandit si eu sa nu fie mistreti:(,asa fac mistretii sapa pamantul?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
clar, de obicei in luminis sau la marginea padurii, unde e pamant umed. mare grija sa nu mergi noaptea pe acolo, poate devii salam. chiar si un porcusor mic poate fi un mare porc, daca te pui cu el.