What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

outdoor - dobór odmian

cardiel

Member
ehhee Shaman :smile:

Ciesz sie, ze podbil stary topic a nie zalozyl nowego zeby zadac dwa pytania :smile:

pzdr

Giet

Member
a na out super sprawuje sie hh i jest dość mocne ja sprubuje jakieś odmiany in ak48 podobno cała dochodzi i nasiona też? skunk fajnie dochodzi może wezme jakomś jego selekcje miał ktoś white skunka? albo sensi skunk? c99chciałbym mieć albo gf nawet jak do końca nie dojdą myśle że będą dobre a najlepiej spróbował bym c99 skrzyzować z jakomś wczesną sativką tylko jaką? durban nie bo słaby podobno to z czym może npp? jak z tym fajnym fiolecikiem new purple power? sativkowy trip?

rberciol said:
Zawias czy Ty nie jesteś ze smartshopu?
je to forum jeszcze istnieje? jak próbowałem wejść to jakaś przerwa organizacyjna jest chyba i jakieś certyfikaty dawno nie sprawdzałem

Last edited:
G

Guest

the chrch dochodzi pozno, przynajmniej moj, w miejscu srednio naslonecznionym, krzaczy sie eleganko, moc srednia ... bo niedojrzaly

Yarcio

Member
Giet, White Skunk moze nie dojsc, biale odmiany maja spore problemy z dojsciem na oucie. C'99 i GF dojda, jesli bedzie cieple i dlugie lato, dochodza chyba w listopadzie.

Z

zielarz

Jesli chodzi o The Churcha to miałem go i napewno nigdy go juz nie powtórze: późny,moc taka sobie,liściasty-nie tworzą się ładne szyszki a co najgorsze zajebiscie podatny na pleśń podobnie jak Himalaya.
Tak szybko pleśniejących roslin jeszcze nie miałem-masakra
W tym sezonie na pewno nie wezmę nic z GHS ani z Nirvany.
Podobnie nie polecam: Cinnamona,MxGF,MxA,KC33xMK,SRH,

Last edited:

lechu

Member
oddworldDormé said:
sierpien

pamietasz cardielu co doktorkowi wyrosło ? i jak sie wszyscy slinili :D

ave
To jest Ez x LV? Co to za skrót "Ez" bo nie mogłem znaleźć nigdzie?

Last edited:

selasie

ganja
ICMag Donor
Tez potwierdze ze The Church calkowita lipa do nas ,krzaki ladne ale bardzo pozne
Tak wygladal kolo 10-20 pazdziernik..

Gf x M tez mialem 2 wielkie choinki ponad 3m ,ale tez bardzo pozne i kapa
Tez 10-20Pazdziernik

Ja stawiam glownie na pestki od Naszych rolnikow..
W tym roku okazaly sie dla mnie najlepsze ,choc powiem szczerze ze na poczatku odlozylem je z boku a podjarany bylem kupnymi z ktorych wiekszosc okazala sie lipa ,np.
Walkabaut ,DurbanPoison(seedsman) ,HawaianSkunk te to juz wogle kapa , mialem po jednej szt (2sztDP) i okreslil sie dopiero pod koniec wrzesnia..Nie wiem czy nie wal ze strony sklepu o ktorym coraz wiecej zlych opinii...
WB ,HS ,DP

Doszlo mi PP ,Maroc ,HH ktore moge wam polecic ,ale duzo lepiej i tak wypadly roslin z pestek od kilku zajebistych osob ,Pozdrawiam :wave:
EMxHHxCHEMOxNL ,MAD DOG ,EMxHHxNL

KOM x NL , PurpleMedicine

Fubar

Member
oddworldDormé said:
a nie Early girl x LR ? ;) nie wiem spytaj doktorka :D

- po forum ""chodzily" exlr i lrxe - + lrxef2

eraly to przymiotnik nie nazwa odmiany - cos na ksztalt Polaczka z przelomu lat 80 i 90 XX wieku rotfl.
termin kwitnienia pochodzi od e nie od lr.
roznorodne hybrydy e z czym podadnie byly rozpowszechniane od poczatku istnienia forum H. Nigdy nie byly zbyt popularne - moc w okolicy early girl lub ponizej

Latest posts

Latest posts