What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

outdoor 2014

sevensix

New member
Te cred, pe mine m-a impresionat indoor, dara-mi-te out, sa postezi ceva cu bud-ul de wappa out dak poti.
Tine-o tot asa! :good:
o sa bag saptamana viitoare un update cu poze si restu' eventual cand o sa termine, ca sunt un pic paranoic cand vine vorba de share-uit poze pe net.
ai cumva idee cam pe cand ar trebui sa intre in flower wappele outdoor? preflowers or inceput sa aiba cam de prin 12-15 iulie, da' cam atat deocamdata...

Drackon

Active member
Noroc fratilor!
Vad ca anu' asta e destul de bun, multe proiecte, incepem si noi sa mai miscam cate-un deget. Am si eu o intrebare: A inceput perioada de flower la cineva, sau cand trebuie mai exact sa inceapa? Eu stiam ca dupa 15 August, dar nu sunt foarte sigur.

Si ca sa nu fiu off:

OG Kush, doua luni si ceva. :ying:

planta nu-i foarte mare, are cam 60 cm.

growcase

Member
Da, a inceput !
Dar in majoritatea cazurilor, depinde de genetica !
De exemplu, am 3 ghighiduse de 20cm care sper pe 15 sept sa le tai :D

sevensix

New member
update 5/8/14

wappa (3 plante din seed, toate au aprox. 170-175cm; acum intra in flower)
picture.php

vanilla kush (e un pic cam mica, cca. 65-70cm. a suferit un pic la inceput, i-a sapat vulpea radacinile in prima saptamana dupa ce le-am dus out)
picture.php

blue cheese
picture.php

og kush
picture.php

@drackon og-ul e dinafem sau reserva? mi se pare cam mic pentru 2 luni si ceva, al meu a stat 2 saptamani sub neoane, scos pe 15 iunie afara si are peste 1,20m

sznake

jarhead
Daca alea (wappa) au 170-175, judecand dupa unghiul pozei inseamna ca tu ai vreo 2 m inaltime? :D.. sau erai pe niste picioroange ceva? :D

sevensix

New member
Daca alea (wappa) au 170-175, judecand dupa unghiul pozei inseamna ca tu ai vreo 2 m inaltime? :D.. sau erai pe niste picioroange ceva? :D
am 1,90 inaltime si imi vin aproape pana in barba, poza am facut-o cu mana intinsa deasupra capului, altfel nu le pot prinde ca lumea in poza. spotu e foarte intesat de boscheti si oricum imi e greu sa fac niste poze ok.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pacat ca telefonul sau camera nu te ajuta sa faci poze mai clare din cauza white-balance-ului. E lasat pe auto sau e reglat cumva pe 'cool light/fluorescent' ?

sevensix

New member
Pacat ca telefonul sau camera nu te ajuta sa faci poze mai clare din cauza white-balance-ului. E lasat pe auto sau e reglat cumva pe 'cool light/fluorescent' ?
e slaba camera telefonului si da, e pe auto. o sa incerc sa fac rost de o camera mai ok pe viitor.

A

Avaible

Oleeeeeeeeeeeeeeeee astazi facem si noi 2 m 20 cm :)))
picture.php
picture.php
picture.php
Putina intarziere la revenirea de dupa transfer circa 2 sap, dar sa speram ca va fi vremea buna pana prin octombrie :D

Last edited:

awy

Member
am taiat decat varful, decat sa tai cate un mugure sa fumez, am preferat sa tai mai mult deodata

coolbud

puffin' the herb
pai ce fumezi tu mancuti talentul tau de grower ? acolo nici nu exista ceva materie fumabila...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Numai sa iti si ramana si ceva pt. la recolta. Si chiar de zici tu ca merita fumat ce e acolo, e sub jumatate si ca si cantitate si camsi calitate fata de un bud matur.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce frumos ar fi daca ati vorbi frumos si atunci cand nu sunteti de acord..

Thread cleaned for offtopic and beef.

Last edited: