Trimmingul a durat 4 ore. Urmeaza 1 saptamana de air-curing, apoi 1 saptamana de water curing.
Ce inseamna water_curing , deci trebuie sa stiu neaparat chestia asta plus ca e prima data cand aud de asa ceva si zi-mi ce gust are un bud care a fost tratat prin metoda Water_curing ai mai incercat ? cateva pareri vreau omule !!
si pana una alta cam asta ar fi de final undeva in jur la 350 zbâr
Smoking is dead.
Vaping is the future.
And the future is now!
salut! in curand o sa recoltez si eu ceva. si imi place ideea lui hempfield de a face tinctura folosita la e-liquid pt tigara electronica.
vreau sa fac tinctura pe baza de glicerina caci alcool de concentratie foarte mare nu se gaseste aici. am gasit cateva retete pe net pt tinctura cu glicerina. intrebarile mele sunt: ce fac apoi cu tinctura? nu vreau s-o beau, s-o pun sub limba sau in mancare.
o bag direct in tigara electronica? merge folosita asa simpla?
se vaporizeaza eficient?
sau mai trebuie amestecata cu alte chestii gen propilen glicol?
vreau cat mai mult din thc sa ajunga unde trebuie (in plaman) nu sa se piarda in urma unei utilizari incorecte cu tigara electronica
multumesc
ps: de obicei se decarboxileaza iarba inainte de fabricarea tincturii. dar ce se intampla daca bag iarba la macerat necarboxilata ci decarboxilez la urma tinctura cu totul inainte s-o strecor? oare o iesi mai buna? se absoarbe mai bine thc-ul sub forma de acid?
ai facut tu altoire d`asta si ai avut succes aici in ro? de obicei pe unde creste una, cresc mai multe si mi e sa nu se sparga boasele vreunui ruderalis in capul mariilor meleCand mai vezi canepa de-aia crescuta pe langa apa (planta deja aclimatizata) o altoiesti cu ce vrei pt ca doar radacina trebuie sa se descurce in solul ala umed.
hai ca nu mai pot de rasvorbesti din experienta? adica ti-a iesit vreo altoire pe port altoi de canepa?
daca da, zi-ne mai multe.