ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Ekola moje , 2 že cvetita druge pa upam da čez kakšen teden tudi začno. Ostalo mi jih je 7/10 eno mi je pred kratkim dež napral ker je bila v teglcu,tko da drugo leto brez tegelcev.
imate li lepo vreme veche,priateli?I understand the words "gnila"i 'plesni"veeery well Pozdravi ot BulgariaNo lepo vreme here,vse navodneno if you understand
Pozdravljena Bulgarka lepe bushy rože...Slovenija je pod vodo, slaba letina bo vse plesni, še dozoret ne zmore...sploh ne vem a nej pustim še, ker bi rabla še 2 tedna do konca. Danes sem vtrgal en cvet za pogledat trihse in so vsi mlečni...bedna je puhat nedozorele vrhe...
Blagodarim!pri nas letina bila silna,lepa,golemi cvetia stanali,no sega wsi rozi pod vode,ne znam dali i az da chakam do konca da dozoretMlechni trihse biva,no moi sativi vsi nedozrele,samo pistilsEdna samo biva za brane....Govorim stranen,smeshen slovenski i dali me razbirate dobre?!haha