Clar, altfel ce rost ar mai fi avut sa fac seedbombs? Plantam direct rasadurisper pentru tine ca seedbombs-urile au fost plantate departe de spot-ul cu celalalte plante. altfel o sa ai o gramada de seminte..
Spray en gros, cand oi gasi o sursa mai buna va anunt eupiramidoane, de unde atata butan, cumperi multe sprayuri sau ai gasit o sursa mai buna?
Daca vrei sa nu se mai lungeasca, pune cfl-ul la 5cm de varf.Sper sa numai creasca in inaltime tulpinile plantelor pentru ca le-am pus cfl de 200w 6500K si pe peretii dulapului mylar . Cfl-ul il tin la 30cm de plante...
Eu zic ca n-are nici timpul nici ocazia sa se raceasca apa, ii trebuie transfer de energie pt asta si din rezervor (bidon) pana in picurator nu o sufla vantul, nu se evapora, nu are practic nici o ocazie de a se raci corespunzator. Ori izolezi bine rezervorul, ori te gandesti la alternative. Sau iti asumi riscul....Eu ma gandeam ca pe la temperaturi ridicate apa s-ar incalzi rau si ar fierbe radacinele. Pe de alta parte ma gandesc ca fiind un sistem de picurare, apa are timp sa se mai raceasca cand intra in pamant. Pareri?...