What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2011

Boyka

New member
o sa pun si eu acum o intrebare cam prosteasca..daca pun un autoflower pe la inceputul lunii mai ,am ceva sanse sa termine la sfarsitul lui iunie?
outdoor bineinteles.:p

I

IcmagUser

nu conteaza cand le pui outdoor la af(normal ca nu le pui cand e prea frig), la alea dureaza in medie 6-7-8 saptamani seed/harvest..deci cam de cand le pui, in 2 luni ai material:) => ca e ok cum vrei tu

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu vreau sa vad un grow terminat in 2 luni, ca toti se cam plang ca dureaza mai mult decat scrie pe ambalaj. ai terminat vre-un af in 2 luni out?

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
...daca pun un autoflower pe la inceputul lunii mai ,am ceva sanse sa termine la sfarsitul lui iunie?
outdoor bineinteles.:p
nu cred... depinde de ce scrie pe ambalaj/reclama, eu puteam sa culeg din sapt a 8-a, dar depinde si de strain, breeder, conditiile de grow, etc. Unii isi lauda marfa dar nu toate termina in intervalul mentionat in reclama.
Nu uita sa adaugi o sapt in plus (de siguranta) plus inca una-doua pt uscat/curing.
Si pe viitor dak mai ai intrebari, e un thread pe nume: "Pune un raspuns primesti o intrebare" sau ceva in genu'... :D

eu vreau sa vad un grow terminat in 2 luni, ca toti se cam plang ca dureaza mai mult decat scrie pe ambalaj. ai terminat vre-un af in 2 luni out?
asta cam asa e, nu toate termina asa cum scrie pe ambalaj...
dar ale mele au terminat exact la 8-9 sapt, atat scria, in atat au terminat :tiphat:

piramidon

Veteran
un fel de update

un fel de update

Din pacate n-am poze azi, ca am uitat tel care face poze, dar n-am de comunicat nimic demn de lauda asa ca ii dau inainte.
Am vizitat fetele, le-am scos afara in rasadnita (vineri seara) si pana astazi la pranz nu murisera. :D
Din 30 de seminte cate am pus la germinat au iesit pana acum 10. Dupa cum stiti, am pus doar seminte pe care altii le-ar arunca, ca doar proiectul asta e un test in primul rand.
La aproape trei sapt arata cam ca la una, adica din 10, 9 au cate doua randuri de frunze si una singura are trei. Unii ar zice ca de vina ar fi temperatura, altii lumina. Poate ca cineva ar indica lipsa de nutrienti, in timp ce altii ar arata cu destiu' la lumina (doar un cfl de 23w).
Eu n-as da vina decat pe gradinar :laughing:
Mai sunt inca 20 (si ceva) de seminte (imature) si astea greu de germinat - is al dreaku de groase boabele astea... Dar astept sa vad daca mai iese ceva din ele.
Am instruit "personalul" sa dea nutrienti la fiecare udare si revin sapt viit sa vad cum decurge treaba. Gropile-s sapate (vezi poze in primul post), sambata le-am umplut cu mix: sol local/turba/nisip/perlit/vermiculit/SoilPlus si-s gata de primit damele. Au in medie un vol de 6 L fiecare.
Tot week end-ul viitor o sa fabric si niste seed bombs adik bombe cu seminte pe romaneste. Am pus deja niste lut deoparte pt asta si am vreo cateva mii de seminte care "expira" anul asta (recomandat de germinat cel tarziu in 2011) iar ce nu stiu, mai citesc d p link-ul din thread-ul lui explo. :tiphat:
Am fost o plimbare si pe campiile din jur si am vazut o groaza de ruderici iesite, am vizitat si niste foste zone de grow de-ale mele si am constatat ca sunt pline si alea (!). Iar acolo nu are ce sa fie (majoritate) decat ce am crescut eu in trecut si a cazut la recoltare. Saraciile alea arata mai bine decat ce am eu in rasadnita, au cel putin trei randuri de frunze, iar frunza e lata de 3cm pe putin :laughing:
Se anunta un an interesant pt mine :D

N-a mai inceput nimeni pregatirile de out pt 2011? :plant grow:

I

IcmagUser

eu m-am pregatit cu 50 litri de pamant si inca 50 saptamana asta pentru 6 plante..acum astept sa creasca mama, nu am clone inca:)..am 1 planta destul de mare gata de scos, dar vremea e tare urata.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu sunt pe clonare tare, iar pe la jumatatea lunii acum ma pun si pe germinat. daca reusesc sa scot jumate din cate planuiesc eu sunt multumit. bafta tuturor!

gorbaciov

Member
crezi ca are rost sa ma bag la un out,daca nu am timpul necesar sa merg sa le ud la timp sau sa merg doar pe indoor si sa o fac bine?!

D

diicot

productia mea out 2010 a inceput in luna mai pe 10 asa si pe 15 sept am cules`o .. cam devreme dar .. nu o mai puteam lasa .. deci mergeam odata pe luna la ele nu le`am udat nu le`am dat nimic.. au crescut singure ca in salbaticie .. dupa cum a vrut natura.. si s`au facut ditamai monstrii de 2 m cu ditamai mugurii .. am luat si vreo 2-3 mi de seminte dp ele.. seminte care am pus si indoor si arata destul de bine.. iar ptr out 2011 am pus vreo 300 de seminte din care vreo 85% au germinat , o sa le tin o luna sub niste cfl`uri si porma le arunc in gradina :) sper sa se incalzeasca vremea pana pe 10 mai ..

piramidon

Veteran
swimiiii!!!!
le rupe pe autooo :jump:
moahaaaa, ce ai acolo :good:
de-abia astept sa le vad mari :tiphat:
am inceput sa oftez dupa pink bud, sa vad dak-mi permite bugetu'...

LightOfJah

Member
Piramidoane ce ma fac eu ca nu am nimic la germinat pana acum ... tocmai am aflat ca s-ar putea sa-mi petrec toata vara pe litoral , ceea ce inseamna ca nu am cum sa ajung la guerilla location ,decat o zi doua pe saptamana si nici alea nu sunt sigure....Am o gramada de seminte provenite de la plante outdoor crescute in Spania dar nu stiu strain-ul + niste Cheese , Pepe le Pew , si Purplecious pe care le-am rimit din Canada si care cred ca sunt pt indoor. intreabarea mea e : care e perioada minima de tinut la veg 24/0 din samanta , eventual si cu un MH , pana sa le scot afara si sa fie safe ? locul pentru guerilla ar fi in padure , vreau sa dau gauri sa le umplu cu pamant BioBizz light mix, As putea sa le ud corect pana in iunie , apoi va trebui sa plec de la locatie si cine stie cum/cand mai ajung la ele sa le ud (de nutrienti nu se pune problema) Daca sa zicem ca in 2 saptamani m-as apuca de germinat , si le-as tine in rockwool d-ala cel mai mic pana cand ajunge radacina la fund , vor fi suficient de mari sa supravietuiasca afara ?? nu stiu daca vor apuca sa faca 3-4 noduri ... Imi planuisem foarte in detaliu toata operatiunea dar acum sunt dat peste cap , si nu stiu daca o sa fie risipa de seminte sau chiar am shanse sa iasa ceva cu minim de grija ... Sunt cel mai ofticat om de pe forum :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ca o varianta mai buna posibil decat ce aveai tu in cap, eu iti recomand sa cresti in delta. e la cateva ore de mare, unde zici tu ca vei fi. :)

G

greenstep

vai e groasa acolo.....aluviuni+apa din belsug+lumina nonstop...raiu pe pamant!

G

greenstep

si cel mai important salbaticie totala,nici tipenie de om....dar totusi destul de departe...ce faceam in locu la astia din tulcea :))

LightOfJah

Member
nu e rea deloc ideea explo merci de gand . Trebuie sa ma gandesc cum as putea sa transport seedlingurile pana acolo cu masina mi se pare cam riscant... daca se intampla ceva te gaseste cu portbagaju ' plin ... sau as putea s-o incerc direct cu samanta germinata in pamant , la noroc ...