What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2011

benq

Member
Ms de sfaturi.Pana la urma le-am mutat de acolo si parca arata mult mai bine .
Una am pus-o in porumb intr-o zona unde a fost un copac si nu se cultiva nimica:D iar dupa stropire le pun pe toate acolo
picture.php

album.php
picture.php
album.php

benq

Member
de ce sa fie expuse?Porumbul va creste si va camufla zona respectiva . Plantele sunt autoflower + ca nu intri nimeni pe proprietatea aia :d va rog sa ma corectati daca gresesc cu ceva pentru ca este ultimul an in care pot face ceva si vreau sa fie ceva frumos.

Last edited:

benq

Member
in toamna plec din tara :( si in vacantele pe care o sa le petrec in romania vreau sa le fac sa merite. Vor rezista mugurii pusi in borcane in beci timp de 2-3 ani ?

N

nightsmoker

cica nu tin mai mult de 1 an, dupa incepe thc sa se degradeze dar oricum ai auto nu scoti cine stie ce depinde cate plante ai , o sa ai timp sa fmz tot bud pana pleci:D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ea va tine, daca e uscata bine cand o sigilezi, dar va avea mai putin thc si mai mult din precursorii thc-ului, asta inseamna o iarba foarte couchlock.

benq

Member
Am 3 bucati vertigo 3 automaria autoflower si normale 6 easy sativa 3 wappa 3 high tension Cele care le culeg la inceputul lui oct vreau sa le tin la pastrare. Am inteles ca poti pastra mugurii mai mult timp daca ii tii la temperaturi joase si bagati in borcane.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca ii tii la temperaturi scazute da, dar in pivnita sunt peste 0 grade, chiar si iarna.. :)

N

nightsmoker

am pus si eu 5 seminte germinate in pamant ,am luat de la dedeman pamant pt rasuduri desi scrie ca cica nu e recomandat pt plantele sensibile la sol fertilizat(sau cv de genu)sper sa fie bun,akm nu au lumina sper sa nu se lungeasca ca a lui marian pana luni cand imi vine 1 cfl de 105W

S

SfPetru

depinde de strain, eu am pus niste clone foarte tinere in compo sana si n-am avut probleme ( am avut in schimb probleme cu altele la care le-am dat 0.2ml/l bio grow)

N

nightsmoker

nu e campo sana se numeste agro da nu e bun ca akm am vazut ca scrie "nu recomandam folosirea pt semanaturi"
mad.gif
maine ma duc sa cumpar altu, ce ziceti are cv daca il schimb akm?e bun florasol? nu au iesit inca din pamant ieri le-am pus

S

SfPetru

pai daca le-ai pus deja in pamant e cam complicat, ai putea sa incerci sa iei exact zona cu samanta si sa o pui in celalt pamant, daca scoti semintele din pamant ai sanse foarte mari sa iti moara

Splif

Member
La mine e nasoala treaba.Zilele astea ma duc sa pun vreo 7 doar out...eu speram sa fac din celelalte 2 ( big bang si white rhino ) sa le cresc si sa fac clone pentru outdoor.
Din pacate cele 2 abia au 4 frunze ... credeti ca mai am timp de outdoor?
Daca as pune peste 2 saptamani restu ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu mereu le-am scos in iunie. deci cred ca ai o gramada de timp. poti sa mai si germinezi.

Splif

Member
Multumesc xplo pentru incurajare! :D
Incerc sa le tin 24/0 poate se fac mai repede sau asa stagneaza si se dezvolta dar raman mici?
Sunt sub 2 cfl unul de 60w si unul de 85w (china in spirala )

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
merge si 24 /24 si 18 / 24.. eu de obicei merg pe 24 pentru ca sa pot umbla la ele oricand am drum catre vegroom.

Latest posts

Latest posts