ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Lepe roze kmet al so to lanske slike
samo popravek moj bushman ni od nectar seeds, smo jih pa obojni dobili iz istega vira
mi pa vizualno dopade ta tvoj mango, early durban pa na zalost nima veze z durbanom - indoor je bil skunk dominanten, ni bil pa slab, dalec od tega
Tamajhna izgleda sploh ni erly durban, ker sem jo sprobal in ne buta nič hahahaha.
Sem mal pomešal izgleda. Zraven sem testiral še neka semena.....
Mango pa ni samo vizualno lep, ampak ima odličen okus, kar se tiče zadetosti pa je bolj za počivanje , razmišljanje in sproščanje. Klikerji povezujejo različne teme.Trava za inovatorje hahahahaha.
Mah nc nism zajebal sm vedu ze lani decembra kaj bom dal ven pa prasice so tolko zrasle da se jih vidi s ceste ko se peljes mimo z avtom, ni treba bremzat so uglavnem velike tolko kot jaz, kar pomeni skorej dva metra, slik pa ne bo, ker ce grem slikat reskiram dober plac
VoodooXc99 raste po pričakovanjih, zaenkrat še ne cveti ampak že zdaj kr lepo diši, bolj po materinskem predhodniku. Ne pričakujem dosti, čeprav mam eno dobro razvejano - zelo košata struktura rastline za m0stly sativa hibrid. To je rezultat obrezovanja in predvsem sončne lege, na senčnih placih pa se razvijajo bolj s0g bilke skoraj brez vejic. Bom opazoval kako se bo sorta obnašala v zadnjih fazah... sigurno bo za sekat before september endz
drugač pa upam da vam uspeva folk.. uživajte & c ya around
zdravo. Zna keri svetovat katera vrsta je tole. Situacija je sledeca, da so se mi pomesale bilke, in ne vem katera sorta je. Da malce olajsam zadevo moznost je ruderalis inidca od sesy seed, ali pa the pure od FD-ja. Sklepam da gre za pure vrjanto saj bi ruderalis moral ze mocno kazati znake cvetenja. Vednar mi listi kazejo znke na ruderalis. usaj po slikah ene in druge vrste na icmagu. Drgac pa lepe bilke usem
je pa "ravnokar" (te dni) zacvetelo
tule pa se neka zgodnja varijanta ki ze pognja bodoce verhe
Lion ruderalis indiko od sensija sm ponavadi pobiral v novembru, nisem imel srece za autoflowering feno nikoli, pa sm vec kot en paket posadil, tako da tezko reces kaj je, bos pa videl na koncu
X a mas kako slikco k me zanima kako dela
kmet ti bom dal rajse kaj drugega
mah nič se mi ni dalo fotkat letos.. še pisat se mi ne da oz mam še cel kup drugih stvari za delat. mogoče bom jeseni par slik nalimal če bo vse prav špilalo'