Pvai de plm ce extremism pe-aici..Io as adopta un manelist...e mai ieftin decat fertu si probabil la fel de folositor daca il las sa se composteze in padure vreo 2 ani...
Intrebare :
1) Pana la urma unde se gaseste in Bucuresti , si la care magazin (Baumax,Bricostore,Mr Bricolage) acest pamant pe nume Compo Sana ?
2) Daca chiar nu se mai gaseste spuneti-mi numele solului care la-ti cumparat de prin Bucuresti si nu a-ti avut probleme cu el , magazinul si locatia magazinul va rog !
Deci o sa ma duc la Bricostore (din Pantelimon , langa Cora) si o sa iau Florasol !
Nu are legatura cu thread-ul , chiar daca tu l-ai facut nu inseamna ca o dam in off la greu; daca chiar nu ai nici un chef sa citesti pe engleza, atunci pune intrebarile in alt topic, nu are sens ca acesta sa fie plin de subiecte care nu are legatura cu "out".Multumesc de raspunsuri ! Deci o sa ma duc la Bricostore (din Pantelimon , langa Cora) si o sa iau Florasol !
As vrea sa stiu daca exista pe aici vreo dezbatere cu privire la efectele negative ale cannabisului asupra corpului (in Romana nu engleza ) , astept link daca exista
Daca nu , as vrea sa stiu urmatoarele chestii daca sunt adevarate sau vrajelii sa ne sperie !
1) Cand fumam si ni se inrosesc ochii ce se intampla de fac ? Cu timpul acea chestie poate face rau ochiului ?
2) Aud peste tot cum ca " marijuana iti mananca neuroni ". Asa e ?
Daca nu va supara-ti astept raspunsurile la intreabarile de mai sus + daca puteti sa-mi listati toate efectele negative pe termen scurt sau lung ale marijuanei !
Off: Stiu ca nu prea are legatura cu subiectul dar aici in postul meu intreb si eu tot ce pot ! La revedere
Am googalit mult si dupa ce am considerat ca stiu suficiente le-am germinat folosind tehnica impachetarii in servetele umede si dupa trei zile le-am pus in pamant(pamant de flori 60%,perlita 20%,nisip 10% si 10%ingrasamant mineral cu efect de lunga durata npk 15-5-20p).Grow box-ul meu este un dulap destul de mic 40x40x170 pe care in prealabil l-am vopsit alb pe dinauntru.