What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

andreei

Member
eu zic sa cauti bine prin acea zona ca nu cred ca aveau pe unde sa se duca cu 3 plante de 2 metri si ghivece destul de grele.

G

growcase

lol
Hahahhhhahah

Si cand toti ti-am zis, baga-le in pamant......si cu faza....ca daca le legi se impiedica cineva de ele, plm asa e cand nu asculti.

Si nu te-ai gandit si tu, ca BATE LA OCHI, in ghivece intr-o ladita sau ce plm era + ca te duceai din 2 in 2 zile la ele....ceea ce nu e bine ! Maxim o data pe sapt se face...dar ma rog.
Naspa ce sa spun.
Bafta alta data !

marian123

Member
lol
Hahahhhhahah

Si cand toti ti-am zis, baga-le in pamant......si cu faza....ca daca le legi se impiedica cineva de ele, plm asa e cand nu asculti.

Si nu te-ai gandit si tu, ca BATE LA OCHI, in ghivece intr-o ladita sau ce plm era + ca te duceai din 2 in 2 zile la ele....ceea ce nu e bine ! Maxim o data pe sapt se face...dar ma rog.
Naspa ce sa spun.
Bafta alta data !

Nu are legatura nici ca sunt in ghivece , nici ca le-am legat . Cineva ori m-a vazut fara sa il vad , ori a dat fara sa vrea de ele. Acuma asta e .

G

growcase

Pai lol si daca erau in pamant, nu aveai mai multe sanse sa le salvezi? Asa gandeste-te si tu, daca mergi intre niste tufe si vezi 3 ghivece puse in niste ladite/ligheane, nu pare suspect? ba are legatura.
Ca mai sus, BAFTA alta data si ascundeti-le dracu mai bine si tu si colegii care ati FOST FURATI !

O

ovexs

Mama ce nasol si aveau potential, Mariaceamik sper ca nu ne`i blestemat pe toti ma,eu din 8 am ramas cu 3 ba taiate ba pierdute vreo 2 seminte..plm.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ba ca e sosea intelegeam, daca era un loc unde nu se putea ajunge de la sosea. dar cand spui ca e si zona unde sta lumea dupa masina... pai in plm e clar ca o sa fie zone unde se mai duce un om sa se pishe sau ceva.

marian123

Member
ba ca e sosea intelegeam, daca era un loc unde nu se putea ajunge de la sosea. dar cand spui ca e si zona unde sta lumea dupa masina... pai in plm e clar ca o sa fie zone unde se mai duce un om sa se pishe sau ceva.

Fiind si zona aproape de mine , putand sa le ud cand vreau eu fara sa merg 3 ore prin ciulini am zis sa incerc . Am mers si pe risc , cu gandu ca poate fac si eu ceva. A rezistat 3 luni din 5 :cry:. Din Mai pana In Octombrie fiind 150 de zile , au rezista in jur de 103 zile .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai trebuia sa ne trimiti noua din start detaliile astea si te lamuream. acum o sa ramai mereu cu impresia ca o sa ramai fara plante oricand incerci un out, daca mai incerci.

O

ovexs

Gandeste`te la o metoda sa cresti indoor,o carcasa de calculator si niste autoflowere cat de mici :)

marian123

Member
pai trebuia sa ne trimiti noua din start detaliile astea si te lamuream. acum o sa ramai mereu cu impresia ca o sa ramai fara plante oricand incerci un out, daca mai incerci.

Cam asa e . Au fost mai multe graseli adunate care au dus la chestia asta . O sa va spun pe viitor daca e sa mai ma apuc de asa ceva . Va multumesc oricum ca m-ati ajutat :thank you:

zeeland

Member
:badday: naspa omule! imp este sa nu te descurajezi. ai tot timpul pana in primavara sa cauti ceva locuri mai izolate decat cel de acum. se intampla, mai ales la primele grow-uri, sa patesti asa ceva. practic ai nevoie de mai multi ani pana gasesti 2-3 locuri de guerilla care sa fie safe si pe care sa le tot folosesti prin rotatie. aproape toti am patit-o.

urbanHaze

Active member
imi pare rau, mariane... ce sa zic... :comfort:

dar acum serios, nu te descuraja din cauza asta. data viitoare vei stii mai bine. aproape toti am avut pierderi din astea la inceput. considera ca tocmai te-ai upgrade-at big time :). acum deja stii, ai experimentat niste chestii nu doar ai citit pe diverse forumuri. nu merita sa lasi asta sa se piarda.

pana la urma faci cum vrei. eu oricum iti urez bafta in continuare si daca mai cresti si daca nu.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
sa te inveti minte sa nu mai cresti in zone circulate, zone unde poti fi vazut, si zone care sunt anual vizitate de bosketari, cacaciosi, betivi, futaciosi si oameni cu ordin de la primarie sa taie buruienile...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sa nu mai vorbim de hotii de cannabis ce activeaza in romania in momentul actual! :D

@urbanhaze: daca il incurajezi omu o sa incerce sa se convinga singur ca singura lui greaseala e ca a fost ghinionist. trebuie putin si sa realizeze ca nu a ales prost, ci foarte prost. si noi nu i-am zis asta de acum, ci de cand a inceput sa ne prezinte anumiti factori de risc..

daca el a considerat ca e mai bine sa ajungi imediat sa le uzi, decat sa fie si el si plantele in siguranta, trebuie sa stie ca a ales prost! pana la urma sa zica mersi ca nu a pandit cineva locul sa mai se ajunga si mai departe cumva. e mai bine sa iti fie furate decat gasite de garda.
partea proasta e ca el dupa toata treaba asta, scrie pe thread ca se va mai duce la locul faptei sa analizeze mai bine, si se ofera sa duca si pe altii acolo. daca as pati ceva de genul asta, nu as stii cum sa plec mai repede de acolo si sa uit acel loc!

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts