Am asa o curiozitate si nu prea am vazut pe aici , de la ce planta se recolteaza semintele (mascul,femela,hemafrodit) ? Din ce parte a plantei (frunze,muguri ....) ? Cate ore se tine la uscat ? La ce temperaturii se tine ??? Si daca se poate , un tutorial despre cum se feminizeaza sau se mareste procentul de feminizare !
Multumesc pentru raspunsuri !
de la masculi semintele.Am asa o curiozitate si nu prea am vazut pe aici , de la ce planta se recolteaza semintele (mascul,femela,hemafrodit) ? Din ce parte a plantei (frunze,muguri ....) ? Cate ore se tine la uscat ? La ce temperaturii se tine ??? Si daca se poate , un tutorial despre cum se feminizeaza sau se mareste procentul de feminizare !
Multumesc pentru raspunsuri !
tu bati orice record.
vreau eu sa stiu TOTUL despre planta asta , crescutul ei , produsele obtinute din ea (prajituri,jointuri,hash etc) si nu prea am vazut pe nicaieri chestii legate de provenienta semintelelor .
inca's nedumerit cum a aparut wouldubreakfree, dupa raspunsurile lui ardeleanul si gantz, si a scris el asa convins ca masculul face seminte.