What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

marian123

Member
Nu ca nu vreau sa fac Selfwatering Pots , ca sunt stabile aici . Vroiam sa stiu daca moare sau afecteaza prea rau planta daca in loc sa ud la 3 zile ud la 4-5 adica cand vin ! Pe net zice ca ploua zilele viitoare asa ca numai imi fac probleme , chit ca e uscata radacina mai absoarbe apa cand ploua si prin frunze cred .

Asteptam parerea voastra !

boltzar

Member
Anul asta o sa ne laudam cu productie barosana la outdoor, dupa ploile astea. Eu n-am vazut plantele de cand le-am pus in pamant, nu le-am udat niciodata, a fost nevasta-mea acu' vreo luna si le-a pus cate o mana de azot agricol la radacina. Unele sunt aproape cat mine de mari, si n-au inceput nici macar preflowers.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
daca pleci mai multe zile si vrei sa fii sigur ca vor avea apa foloseste tehnica ninja numaru 23439823948293809238029380 - paragraful 5: Foloseste un lighean sau ceva similar. Pui cativa centimetri de apa in el (si daca e mare cativa centimetri inseamna litri) si pui ghivecele inauntru. asa vor suge singure toata apa pe care o vor :D

marian123

Member
Day 67 - pozele urmatoare sunt de ieri . Plantele se comporta bine :dance013:. Ne vedem peste 4 zile.

Day 67 - 135cm.jpg

Poza euphorik632 - Copy.jpg

Day67b.jpg

Urzica

Member
"Day 67 - pozele urmatoare sunt de ieri . Plantele se comporta bine . Ne vedem peste 4 zile. "

Tu cat timp crezi ca au ? :))))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu era offtopic, era o simpla observatie pe baza pozelor alea.
si nu sunt nici un administrator. ;)

bafta! :wave:

E

evilkid

ooooo inalta planta :))) bv arata bine

cam putin soare sau mi se pare mie?

O

ovexs

N`are trb omu se pozeaza langa marioara :)) Frumoase plante, sa`ti traiasca!

Le`ai pus cumva si pe hi5? =)

Status
Not open for further replies.