אני אף פעם לא מכליא צמח עם עצמו, זה דופק אותו להרבעות בעתיד.אם אתה לא מכליא את הצמח עם עצמו, אתה כל הזמן תקבל יותר ויותר שונות.
בהחלט שינית את הפוסט.
איפה יש שאלה?
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=7456867&postcount=474
שורה אחרונה
אני אף פעם לא מכליא צמח עם עצמו, זה דופק אותו להרבעות בעתיד.אם אתה לא מכליא את הצמח עם עצמו, אתה כל הזמן תקבל יותר ויותר שונות.
בהחלט שינית את הפוסט.
איפה יש שאלה?
אבל לא יהיה קל לבחור פרמטרים להומוזיגוטיות שאתה שואף אליה בזרעים, בגלל שבצמח שלך יש גם הבדל או שהוא כבר כמעט מושבח?
אם אין שונות גנטית אתה דופק את הזן, כן. הוא שווה הרבה פחות לפרויקטי הרבעה בעתיד.דופק אותו?
ככה מייצבים זן.
אחרת בכל פעם שתכליא תקבל משהו אחר לגמרי.
לא הבנתי את השאלה.
דופק אותו?
ככה מייצבים זן.
אחרת בכל פעם שתכליא תקבל משהו אחר לגמרי.
לא הבנתי את השאלה.
אם אתה מחפש אחידות אתה לא מחפש קולקשן, אתה מחפש לשמור רק מאפיין ספציפי אחד.כולם פה מסטולים.
החלטתי להשביח ולהרבות זן סתם דוגמא
אני רוצה שמתוך מאה זרעים כולם יצאו אותו דבר, זה הומוזיגוטיות בזרעים למשל.
זה אומר שהצמח הזכרי הראשוני יצתרך להיות הצמח המזווג שלי כדי שלא יהיו סטיות לכל אורך התהליך?
השאלה שהתיחסתי אליה מתיחסת בעצם לאיזה פנוטיפים אני מחפש להשביח , מכיוון שיש כל כך הרבה אופציות אפשריות
ואיך בעצם עושים תקולקשיין ובוחרים מה רוצים ומה מעדיפים שישאר בחוץ
מה הדבר האחרון שהשבחת? יצא לך לעשות יותר מ2 דורות לקנאביס?כדי לקבל צמח הומוזיגוט, אתה צריך לבצע הכלאה עצמית במשך מספר דורות.
צמח עם עצמו, וכל צאצא עם עצמו.
כך הלאה למשך מספר דורות. בערך 8 דורות.
בעיות של רצסיביות זה צמחים לא עמידים לסטרס.נראה לי שאתה משתמש במילה רצסיבי בצורה לא נכונה.
מה זה בעיות של רצסיביות?
הגעת לגן\תתכונה לא רצויה?
סימן שלא עברת סלקציה על מספיק צאצאים של אותה הכלאה.
יצא לי כבר לעשות מספר הכלאות עצמיות עם זנים של מספר חברות.
שיט בנאדם!
חוסר האחידות שאני מקבל בצאצאים פשוט מטורפת!
בעיות של רצסיביות זה צמחים לא עמידים לסטרס.
לאיזה דור הגעת שקיבלת צאצאים לא אחידים?
הדור הראשון הוא בערך כל פנוטיפ אפשרי, הדור השני אפילו יותר גרוע אבל ככה אתה ממש מבודד תכונות ע"י הסרה של תכונות לא רצויות.
למצוא צמחי בק-קרוס 8 שיוכלו להתחרות בחיוניות של האמא זה ממש ממש לא פשוט.
השאלה היא מה המטרות שלך בזרעים - אתה רוצה זן שמייצר רק לינלואול או שאתה רוצה זן שגם גדל יחסית בקלות ונותן יבול מספק?
עם המגוון העצום של הזנים הקיימים היום בטוח אתה יכול למצוא זן שאתה מרוצה מכמה מהפנוטיפים שלו - מה כל כך חשוב ליצור צמחים זהים אם יש לזה מחיר גם בהוצאות וגם ביבול נמוך יותר?
לא.שמע גן רצסיבי זה גן שלא בא לידי ביטוי,
עם האמא היא בעלת עלים גדולים וגבעול עבה, והאבא עלים דקים וגבעול צר
אז חלק יקבלו גבעול עבה ועלים גדולים כגן דומיננטי וגבעול דק ועלים דקים כגן רצסיבי.
בחלק השני של הפרחים, יצא גבעול דק ועלים דקים כגן דומיננטי וגבעול עבה ועלים דקים כגן רצסיבי
או שאני הולך לעשות עוד ראש כי אני לא זוכר מה למדתי בעבר��
בלינק הראשון בחתימה שלי תוכל למצוא עוד יומנים רבים ובפרופיל שלי תוכל למצוא את הפתילים שפתחתי לרשימה של כל יומני הגידול, כולל אלו בעברית.פונזי חברי היקר לפני כמה ימים המלצת לי על יומני גידול באתרים שונים חחח וזה הראשון שלך שמצאתי תוכל בבקשה להכניס אותי לקבוצה של הגולדן דיזל ולהסביר לי איך אוכל להזמין זרעים לארץ הקודש? תודה מראש ושבוע טוב
יש לך כבר 3 הודעות.50 הודעות בפורום זה אומר שמהשיחה איתך יש לי כבר 2 או שצריך לפתוח 50 פתילים?