What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

OG Polish Team

bialy_mis

Member
Och... to wydaje się być tak dawno. Dla Polaków przeznaczony był tylko jeden temat, który w pewnym momencie tak intensywnie się rozrastał, że nie nadążali z zakładaniem nowych ;] Szkoda, że nie doczekalismy czasu założenia całego działu dla polskich growerów.

Byłem wtedy taki młody i taki głupi... aż się łza w oku kręci.

cannabisplanto

New member
Zanim zamknięto Overgrow zdązyłem Telepotrerem skopiować bardzo dużą część fotek konopnych z tego serwisu.
Pozdro
... kilka tysięcy zdjęć ;)

Cinnamon

Member
Co wy ludzie macie z tymi tłumaczeniami i głupkowatymi pytaniami ?!

Poczytać później pytać, jak się nie rozumie to trzeba wziąć słowniczek w łapkę ;) dla dobra siebie i swojego języka. Ang. nie jest taki trudny - pomimo tego, że się nie uczyłem zbyt intensywnie w szkole to coś tam zrozumiem :].

Żeby nie było offtopa to powiem, że trafiłem zupełnie przypadkiem na og kilka tyg. przed jego zamknięciem :-/. Zarejestrowałem się na ic (wiem nie wynika z daty - ale kto ma wiedzieć ten wie ocb - hahaha...) bo jakoś bardziej przypadło mi do gustu - nie wiem czemu...

btw. obecnie ic bardziej przypomina hasz... wolałem jak było mniej tematów, ale za to bardziej szczegółowych i opartych na doświadczeniu a nie gdybaniu...

Peace iG... :kissass:

simonwind

New member
Widze cinnamon ze jestes strasznie agresywny o czym swiadczy chocazby twoj current mood. czyli Agresive oraz podpis czyli "a po dziewiąte..." Mnie tez strasznie zryl hasz ale oni tam maja fiola na punkcie luznych dyskusji, taki tam jest swojski klimacik ale przyszlo za duzo lam i nabijaja posty. Jesli chodzi o tlumaczenia to warto zabic lenia i sie rozwijac. Ja tam lubie ta tematyke choc niestety nie umiem tak dobrze technicznie ogrodniczo botanicznego :) jezyka angielskiego. Ogarniam to na tyle co wynioslem ze szkoly. Wyluzuj cynamonku i zacznij palic czysty cynamon albo jacka herrera zamiast zabijac sie indyjkami bo jak sie pali czesto komerche to mozgu nie sluzy Pzdr

Cinnamon

Member
Simon current mood - to za długa historia, która nie tyczy się tego forum. Już dawno powinienem go zmienić... Chociaż najbardziej chyba odzwierciedla nastawienia do całego tego syfu w koło - bardziej chodzi o państwo niż społeczeństwo. Agresywny też nie jestem ;). Może i pojechałem ale wybacz jak ktoś zakłada temat Grourum 22 metry w, którym pisze, że ktoś nie wie ocb a chciałby zacząć to mnie jedynie skręca...
Nie piszę więcej o tym bo będzie, że atakuję ludzi :nono:

Chyba wiesz skąd pochodzi ten cytat z mojego podpisu :wave: - może i agresywny kawałek ale chodzi mi bardziej o tą jedyną strofę.

Też mam problemy z ang. ale jak mi zależy na przeczytaniu czegoś i mam z tym problem to łapię za słowniczek a nie lecę na łatwiznę i zakładam kolejny temat...
Jeżeli ktoś ma chęć przetłumaczyć coś to czemu nie, ale nie prośmy o to, tylko wykażmy się jakąś kreatywnością 9.

Nie palę już dłuższy czas - czy mi to służy, nie wiem mam mieszane odczucie ale to nie temat o tym :wave:

Koniec ot z mojej strony :redface:

Peace iG... :kissass:

LDV

Active member
Troche zrobie offtopa :p (sorry sorry sorry)

ICMAGA też przeglądałem już od w HUJ dawna, jeszcze długo przed zamknięciem OG, gdy było tutaj kilka postujących osób z Polski. Zauważyłem że po upadku overgrow (nie byłem często na icmagu więc mogę sie mylic ale np wątek z hashem cargo jest starszy niz sie niektorym wydaje) ci wszyscy ludzie znikneli. Nicków nie pamiętam, ale np był taki gościu co miał na awatartze postać w koszulke w paski (marynarza?) chyba takiego z polskiej kreskówki--bajki starej :p

Więc oni odeszli dlatego bo ludzie z OG tutaj przyszli czy po prostu tak wyszło?

EDIT
No własnie niektórych pamiętam po nickach np:
dev9, Fat Albert , thor, Mr.smee

hehehe

Last edited:

urban

Active member
Chyba chodzi ci o Mr.smee hehe , bylo jeszcze kilku starszych ktorych juz od dawna niewidzialem np dev9, anubis player, Fat Albert , coopa, thor...co sie z nimi stało to niewiem, Mr.smee moze juz skonczyl z uprawa gdy dzieciaki mu zaczely podrastac hehe kto wie, a z reszta to niemam pojecia - moze ciagle tutaj sa tylko pod innymi nickami :wink:

G

Guest

hehehe :) dev9 zyje i ma sie bardzo dobrze :D cos mial w tym roku chyba na oucie...ale dosc ubogo.