ορφέα, όλοι λένε ότι ο σατιβιάρικος φαινότυπος φτάνει και τις 11 βδομάδες. Γι' αυτό έλεγα ότι το αργότερο που θα κόψω θα είναι η 15η Ιανουαρίου. Αλλά ίσως επειδή δεν έχω κάνει ιδιαίτερα λάθη στο γκρόου κι έχω φροντίσει για τους περιβαλλοντικούς παράγοντες χώνοντας βαθειά το χέρι στην τσέπη, ίσως να είμαστε καθ' όλα έτοιμοι την πρωτοχρονιά....Αν όλα πάνε ρολόι, γύρω στις 30 του μηνού με βλέπω με τα ψαλίδια στο χέρι ~! Θα δούμε....
γκάντζα3:τα βράδυα για μένα, άρα όταν είναι αναμμένες οι λάμπες για τις κυρίες....για όλες τους....
Αυτά.....Αφού μια βδομάδα στανιάρανε με EC στο 1,0 με 1,2 , τώρα θα τα παίξω λίγο πιο άγρια, στο 1,6 - 1,8 και βλέπουμε πως θα πάνε...Αν παρατηρήσετε, οι λίγο καμμένες άκρες δείξανε το "πρόβλημα" του φαγητού γιατί για κάποιο διάστημα στο στρετσάρισμα πότιζα και με 2,5 EC αφού τρώγανε οι κούκλες. Όμως, τσίνισαν. Δεν πειράζει. Τώρα στανιάρανε και πεινάνε ξανά, δείξανε λίγο σημάδι αβιταμίνωσης (λίγο κατεβασμένα φύλλα κ λίγο κίτρινο αδυναμίας με καμμιά καφέ βούλα έλλειψης Cal/Mag δω και κει), οπότε από απόψε ξανα αρκετό φαΐ !
Κοιτάζω αυτά. Μετα φεύγω.Παω και κοιτάζω και τα δικά μου...μου ρθε να τα βάλω φωτιά και να κάτσω να καώ και εγώ μέσα...χαχαχαχα....Σ'ωραίος δικέ μου...ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Όπως λέει κι ο τίτλος, τι να πεις.....Αν δεν είναι δικός σου ο χώρος και τα συστηματα για να τα πονάς και να τα κατανοείς....Δεν αξιολογείς τα πράγματα ίσως όπως πρέπει.
Εγώ φεύγω κάθε πρωί νωρίς για δουλειά. Πολύ νωρίς. Η γυναίκα , που ήρθε πριν κανα 2 βδομάδες, φεύγει αργότερα από μένα. Και της λέω, ο σπιτονοικοκύρης (που μένει δίπλα) είναι περίεργος, κι αν αφήνεις τα φώτα ανοιχτά όταν φεύγεις (μαύρη Ολλανδία, σκοτάδι μέχρι τις 8) τότε θα ανέβει πάνω να τα κλείσει και θα μας γαμήσει.....Λες και τα έλεγα στον τοίχο.....
ΦΕύγει λοιπόν η γυναίκα, αφήνει τα φώτα ανοιχτά κλασσικά, κι ανεβαίνει ο πούστης ο σπιτονοικοκύρης ο σπαγγοραμένος, λες και δεν του πληρώνουμε αυτά που καίμε....Και αφού κλείνει τα φώτα...Σου λέει γκόμενα είναι, ας κοιτάξω και τα καλοριφέρ μην τα έχει κι αυτά ανοιχτά ξεχασμένα...Ε μόλις άνοιξε το μπάνιο βρήκε το βεγκ ρουμ. Άνοιξε κ το υπνοδωμάτιο και βρήκε το Φλάουερ ρουμ.
Ήρθαν οι μπάτσοι μου κατέσχεσαν τα 5 θηρία, τα 5 μικρά - κλώνους , 2500 ευρώ ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, σκίσανε τις ντουλάπες όλα τα ηλεκτρικά τα σηκώσανε εκτός από τις Βίλμες και τους μετρητές. Μέχρι και τα πολύπριζα πήρανε οι ρουφιάνοι!!!
Ένοιωσα πολύ μεγάλη περηφάνεια όταν μου έδιναν συγχαρητήρια οι μπάτσοι για την μοναδική δουλειά που είχα κάνει, μου έλεγαν πως δεν είχαν ξαναδει πραγματικά κάτι τέτοιο....Ένοιωθα τόσο μοναδικός στο σύμπαν, όπως ο προσωπικός σου δήμιος, την ώρα που σου κατεβάζει το τσεκούρι στον αυχένα. Κακό συναίσθημα. Δεν ξέρω τι διάολο, προσπαθώ να τα βρω με τον εαυτό μου, 1ον για την γκαντεμιά, 2ον για την ανευθυνότητα της άλλης, 3ον για το ότι ήξερα πως κάποια στιγμή αυτή η ώρα θα ερχόταν, ΑΛΛΑ ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΓΑΜΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! γιατί ήξερα πως θα ερχότανε ο άνθρωπος από την ηλεκτρική εταιρεία να μετρήσει σε καμια 20αριά μέρες. Οπότε αν είχα προλάβει να κόψω, να ξεράνω και να τα μαζέψω όλα ως τα Χριστούγεννα άντε Πρωτοχρονιά, Κομπλέ θα πήγαινε και δεν θα καταλάβαινε κανείς τίποτααααααα!
Και φαντάσου ότι η άλλη ήταν ακόμα στη δουλειά, γυρνάω εγώ στις 3 το μεσημέρι να φάω κάτι και να πάω στην βραδυνή δουλειά και βλέπω τον κακό τον χαμό, το σπιτονοικοκύρη να λέει να με διώξει και τέτοια...Τεσπα τα μπάλωσα κ τα έφτιαξα όσο καλύτερα μπορούσα.
Πήγα κι απο δικηγόρο αλλά δεν νομίζω να έχω ιδιαίτερα προβλήματα λόγω χώρας.
Πιστεύω ότι ή δεν θα μου κάνουν τίποτα (γιατί ήταν μικρή και προσωπική φάση συν ότι 2 βδομάδες τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου) ή θα φάω κανα 500άρικο πρόστιμο στην χειρότερη. Κάπως έτσι πιστεύω. Βάλε κι άλλο ένα 500άρικο το ρεύμα που έκαψα. κι άλλο ένα πεντοχίλιαρο το κιλό που χάσαμε και θα πρέπει να ψωνίζω όλη τη χρονιά από τα κόφισκοπ με των 10....έλεος...άρα η χασούρα πάει διπλή μετά..... Βάλε και κανα 50γραμμο που είχα στο βάζο και το βουτήξανε....Χέσε μέσα Πολυχρόνη....
8500 ευρώ καθαρό χάσιμο μέσα σε 2 βδομάδες παρουσίας και γαμώ τις επενδύσεις οι γυναίκες....Οι προηγούμενες αποδόσεις....ποτέ δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές....Αμα υπολογίσουμε και την διπλάσια τιμή του κόφισοπ...καήκαμε....χεχε....λολ....αυτοσαρκασμός και σοκ στο έπακρο....
Μελετάω Outdoor Scrog σε χώρο 20m x 2m x 2m αφού πρώτα μεγαλώσουν κανα τρίμηνο στη λάμπα 18/6 ή 24ωρο, σε άλλο χώρο-καβάτζα φυσικά, γιατί εδώ που μένω τώρα πλέον δεν μπορώ να ξανακάνω τίποτα...
ΓΑμώ το κέρατό μου δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έπαθα..... Αλλά θα την παλέψω...Δεν θα εξαφανιστώ ούτε θα υποκύψω~! Δεν συντρέχει κ λόγος άλλωστε...
Σας ευχαριστώ όλους που ακολουθήσατε το πολύμηνο ταξίδι, για τη συμβολή, την παρέα κ την βοήθειά σας. Δυστυχώς δεν τελείωσε σωστά για να το χαρούμε όλοι μαζί....Δεν πειράζει...Στα επόμενα... και σπουδαιότερα ~! Καλό ΣΚ παίδες
εγώ πάντως από την ιστορία κατάλαβα ότι έκανες κακή επιλογή σπιτονοικοκύρη τελικά! πολύ κρίμα φίλε μου. μακάρι το επόμενο grow να σε αποζημιώσει διπλά. καλή συνέχεια.
Μη τα ριχνεις στη γυναικα σου ρε τρελε, εσυ φταις που εχεις μπαντε σκυλοι αλεστε το grow room και το σπιτι, θα χαν κοπει ποδια χερια απο τη ριζα να ξερεις πληρωνω για να λεγετε σπιτι μου και παραβιαζει οτι πιο προσωπικο εχεις με το να το κανει αυτο.
Πωωωωω!!! Σοκ και εγκεφαλικόοοοοοοο σε πρώτη φάση!
Πολλά μέτωπα ανοιχτά και έχεις πράγματα να αναμετρηθείς μαζί τους αλλά απ' ό,τι φαίνεται είσαι αρκετά ώριμος και δυνατός.
Ξέρεις ότι ανάλογα με το που βρισκόσουν θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα...
Συντοφικές και αγωνιστικές ευχές για ταχεία ανάρρωση!!!
Βρε τον καριόλη τον σπιτονοικοκύρη, βρες άλλο σπίτι και ξανακαβαντζώσου, δεν βγαίνει να το αγοράζεις με των 10 από το coffee shop. Δεν προβλέπεται νομικά να κάνεις home grow εκεί πάνω?
κοιτάχτε παίδες. Εδώ δεν είναι Ελλάδα. Κι επειδή οι σπιτονοικοκυραίοι έχουν από τον νόμο "αβάντες" για την περιουσία τους, που καταστρέφεται από λογής ενοικιαστές από φοιτητές μέχρι μετανάστες, μπορούν και ελέγχουν άνετα κι έχουν νομική κάλυψη για αυτό. Αν είναι να μπλέξω σε αυτήν την οδό...Θα αργήσει βρεθεί φως και σίγουρα δεν θα είναι "φτηνό", γιατί εδώ οι δικηγόροι κοστίζουν.. Απλά εγώ είχα δώσει καλές εξετάσεις ένα χρόνο τώρα κ ο σπιτονοικοκύρης δεν ανέβαινε, γι'αυτό κι άρχισα τις καλλιέργειες.
Κατά κανόνα, όμως, δεν είναι σαν την Ελλάδα, που το λες το "σπίτι μου" . Εδώ παραμένει το σπιτι ΤΟΥ....σκατά...
Νομικά δεν επιτρέπεται τίποτα, απλά κάνουν τα στραβά τα μάτια μέχρι κάποιο νούμερο φυτών κ ποσότητα....Είναι λίγο μπέρδεμα η νομοθεσία γιατί πχ κάθε κόφισοπ μπορεί να έχει 500γραμμάρια μέγιστη ποσότητα στο μαγαζί αλλά από την ώρα που φυτεύεται μέχρι την ώρα που το 500γραμμο διαβαίνει την πόρτα του μαγαζιού είναι παράνομο. Νομιμο είναι μόνο όταν πωληθεί μέσω του μαγαζιού....Η προσωπική χρήση δεν τιμωρείται , αλλά ξεκινάμε από κατάσχεση των πάντων μέχρι ένα μικρό πρόστιμο. Αν είναι η πρώτη σου φορά που σε πιάνουνε , παίζει κ να την γλυτώσεις κ χωρίς πρόστιμο, χωρίς λερωμένο μητρώο, χωρίς τίποτα.