What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nowy poczontek

G

Guest

a :) wlasnie ze mozna dostc u nas kupe nietoperza znam nawet osobnika ktory ma taka mozliwosc, nietety nie nie jestto w mojej okolicy tylko pare set kilometrow odemnie wiec pozostajemi biohumus pozdr.

btw. hot super planty zreszta jak zwykle w twoim ogrodku :) hehe

G

Guest

w moim miescie jest ogrodniczy gdzie baba sprowadza nawoz bat guano ale w butelkach po 0,5L,nawet nie drogo-8,5pln

peace

kaczy

Active member
Veteran
Siema ziomy, wreszcie dotarlem na ICMAG'a, witam wszystkich znajomkow z Og i tych ktoreych nie znam.
@Hot dajesz czadu czlowieku ze az glowa boli.
pozdro

WeedTime

Member
jak to nie ma u nas bat guano ? jest i to duzo rodzajow, bylem niedawno w centrum ogrodniczym, nie ma Super Bat bo to jest glownie w usa. Ale sa takie same tylko sie inaczej nazywaja. Jak kupujecie patrzcie tylko zeby bylo dobrej jakosci. pozdr.

G

Guest

Hot jak zwykle wymiatasz, po harvescie napisz koniecznie jak ci ten cinnamon wyszedl bo jestem zywo zainteresowany ta odmiana a nigdzie zanego grow/smoke reportu nie widze.

Ganja Smile

Active member
U mnie nawet perlitu nie ma w miescie:/ a z nawozami to juz wogole jest lipa, kupilem biohumus ale taki pol na pol organiczny. ale po co nawozic?! wystarczy dobrze wykorzystane swiatlo albo zainwestowac w wiecej swiatla i roslina rosnie wieksza i ladniejsza;) w dodatku szybciej...

G

Guest

Hmmm to nie tak dokonca ;) Im roslinka rosnie szybciej tym szybciej wyciaga skladniki odzywcze z gleby - odzywia sie. Jesli nie ma tych skladnikow pojawiaja sie niedobory. Jesli nie bedziesz nawozil a juz od dluzszego czasu beda niedobory to gowno bedziesz mial z tej roslinki bez wzgledu na oswietlenie. Roslinka bedzie umierac z glodu.
Oczywiscie jesli masz super ziemie to nie musisz nawozic swoich roslinek ale ta ziemia juz zawiera nawozy ale tobie chodzilo chyba o grow bez zadnych nawozow czyli w ziemi tez.
Pozdro

~jungle

Member
Wiadomo od dawna ze nawozami mozna przyspieszyc wzrost i zwiekszyc bujnosc kwitnienia rosliny. Nie wyobrazam sobie uprawiania konopii od poczatku do konca bez zadnych dodatkow, wyroslaby jakas miernota co sie rowna stracie kasy na prad.

Latest posts

Latest posts