What's new
  • Seeds Mafia is running a TURBO contest with great prizes! You can check it here.

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

DARKSIDER

Official English Seed Tester.
Moderator
ICMag Donor
Veteran
Daca ii dai net, oricum are tot ce ii trebuie..
Crezi ca e o intamplare ca siteurile de antrenat boti serveau acum ceva ani numai interioare decase random si trebuiau ajutate sa identifice obiecte de pe acolo? Toate aceste dispozitive noi cu camere si senzori aduna info.
In cazul meu, nu voiam sa las locatia gps alaturi de informatia ca am folosit lumina aceea. Dar sa bag spionul in casanu as face. Telefoanele mele au totul dezactivat si camerele acoperite. Cel putin prin casa..
om înțelept:good:

ZOnaVerde

Trenulețul!
Veteran
Aplicatia roborock o folosesc in casa doar pe un wifi neconectat la internet din lipsa de bluetooth, mai am aplicatia govee pe care o folosesc doar pe BT, iar aplicatia tuya ca sa supraveghez o casa nelocuita din alta tara!
Aveti grija ce produse folositi pe viitor!

Ps: am condus recent o masina byd si pot spune ca este o mizerie! De la calitate la probleme software, sisteme de siguranta foarte slabe! Nu umblati cu chinezarii!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu as zice nu umblati cu chinezarii "smart" sau folosite in puncte critice. Sa le evitam de tot nu se poate. Eu le evit si tot am prin casa un procent ce probabil se invarte in jur de 50% de astfel de lucruri. Asta e lumea in care traim.

ZOnaVerde

Trenulețul!
Veteran
Nu cred nici in produsele europene cand vine vorba de aplicatii.
Daca vreti sa controlati anumite lucruri de la distanta folositi prize pe wifi. Fiind doar prize nu stiu ce este bagat in priza. Elesion prize si aplicatie.

Sunt un vânator de produse de calitate ridicata europene/usa/japoneze/coreene chiar si turcii fac treaba buna si pot spune ca produsele chinezesti din casa sunt undeva la 5-10%.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Chiar si produsele acelea au in ele componente de provenienta majoritar chinezeasca. Cu adevarat european sau local... deja a devenit greu sa gasesti astfel de raritati. Si pretul e pe masura. Uneori merita (daca iti permiti), alteori pretul e asa umflat de hype ca ai putea sa iei chinezisme sa te tina 2 vieti de aceeasi bani.
Cea mai trista situatie este insa cand bugetul nu permite decat cele mai ieftine cacaturi, te costa mult pe termen lung, dar asta e situatia unei bune parti a celor din romania (si chiar si din alte tari din europa, pe masura ce costurile vietii cresc). Sunt sub limita de trai decent. Fie ca stiu sau nu.

ZOnaVerde

Trenulețul!
Veteran
Toti simtim aceste cresteri si ne dau peste cap. Acasa clar este mai greu cand faci 50/50 cu statul plus conducerea incompetenta a tarii care nu aduce niciun plus, doar loc de slugi.

Daca nu imi permit, cumpar in rate lucruri de care ma pot bucura o perioada lunga de timp. Daca este sa dau un exemplu cu lucruri cumparate in urma cu 10-15 ani, nu imi amintesc sa am ceva sa fi picat si functioneaza impecabil si in ziua de astazi.
Sau renunt la lucruri pe care nu prea le mai folosesc cum ar fi scuter, motor, masini :). Am renuntat in ultimele 3-4 luni la lucruri care ma scapa de 3mii+ cheltuieli anuale. Ce am luat pe ele investesc mai departe in gradinarit pentru ca imi aduce mai multa satisfactie! Deci se poate aproape in orice situatie :joint:

vasile

Well-known member
Veteran
ce mai faceti vechi prieteni?

:smoke::smoke::smoke::smoke:

ce mai fumam si noi?

ce mai crestem si noi?

si mai exact ce faceti atunci cand vreti sa dati drumu la niste strain-uri noi dar aveti prea multa iarba si nu are rost din punct de vedere logistic sa cresteti iarba?

ce faceti cu iarba in plus? o aruncati? hash? ulei?

parca iarba mai veche de 2 ani isi pierde din frumusete!

Last edited:

vasile

Well-known member
Veteran
O dam la prieteni!
Ce mai zici, prietene?
:joint:

Cam greu cu datul ierbicii pe la prietenii din Romania,

Ce sa zic mai zic in general, foarte buna viata in tara as spune, traiesc intr-un Bucuresti plin de obstacole,

Inca incerc sa imi consum stashu din urmatorii ani ca sa pot sa dau drumu la urmatoarele curiozitati,

Nu stiu de cand nu ai mai fost prin capitala dar eu unul consider ca suntem pe drumul cel bun.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am glumit. Dar am trecut si eu prin o perioada cand credeam ca poate sa fie si in Romania ca afara, sa iti vezi de treaba ta cu cativa oameni apropiati si sa nu ai probleme. Numai ca oamenii sunt oameni, din pacate suntem condusi catre a fi dezbinati si dezorientati, preocupati de toate cacaturile, orice numai sa nu avem timp de latura "umana" si "naturala", si de toate activitatile care ne bucura cu adevarat. Cei mai multi nu au timp nici pentru ei, dapai timp de relax si de petrecut in compania prietenilor.
Mai zombie de atat am putea fi doar daca ajung sa ne controleze direct gandurile si actiunile.

ZOnaVerde

Trenulețul!
Veteran
Fumez de cateva zile lemon cherry gelato si purple punch (pentru ca nu au seminte) de o calitate foarte buna.

Nu mai am iarba veche pentru ca am renuntat la un sezon pe an si imi ajung 2 runde, vara ramane pentru concedii!

Latest posts

Latest posts