Bai mă întrebam așa oare oglinda de este la ieșire din club e pentru a te vedea la față i, in ce hal ești și dacă nu te-ar recunoaște nimeni că ești luat in freză și ce stare pleci la drum când părăsești clubul??
Bai mă întrebam așa oare oglinda de este la ieșire din club e pentru a te vedea la față i, in ce hal ești și dacă nu te-ar recunoaște nimeni că ești luat in freză și ce stare pleci la drum când părăsești clubul??
Pentru care mai trăiți prin România ce faceți cu testele lu peste prăjit dr0g fest de saliva? Eu n am avut ghinionul sa ma oprească sa mi pună dar în ultima vreme mi se pare mie sau nu prea le mai pun decât dacă te vad mort sau ești pozitiv la alcool și îți pune ai ala? Am in masina apa oxigenata pe dreapta tot timpul dar nu știu cât ma ajuta! Tot se bat cu pumnul în piept ca baga niște praguri de consum care tot le amână de la o luna la alta. Am citit de niște substanțe care ar putea modifica ph u salivei și sa de a testu peste cap/ e multa chimie la mijloc și nu ma duce mingea asa departe