E misto si satisfacator.Salut!
Cum ar fi sa ai un pc grow box?
Pare absolut incitant pentru mine sa cresti in casa sa vina oameni la tine si sa nu realizeze ce deti tu acolo
cu un grow tent ori cat de mic ar fi tot atrage atentia
.......
chiar ma gandeam ce poate sa stea in casa si sa nu bata la ochi ma gandeam la dulap din ala mai mic , da la frigider nu ma puteam gandi mersi mult piramidonE misto si satisfacator.
Cum spune si explo e mai rentabil sa ai un spatiu mai mare, dar daca esti inghesuit, o faci si intr-un spatiu mic.
Si uite asa intri in lumea micro grow-ului...
Tu intrebi profesionistii dar aici iti raspunde un amator, ai fost prevenit..
Motivatia nr 1 a microgrow-ului este discretia, adik vrei sa faci ceva sub nasul tuturor fara sa se prinda nimeni.
Schimbarea obiceiurilor atrage atentia, mai ales daca apare un nou echipament la tine-n camera iar tu esti ingrijit de un adult care pe langa intretinerea financiara te ajuta si cu menajul, acea persoana va inspecta instalatia si va pune intrebari, acelasi lucru e valabil si cu frati, veri, colegi de apartament sau de camera.
Deci va trebui sa incepi cu a schimba obiceiurile (fa-ti singur curatenia, etc) apoi vei introduce carcasa in mediu pt familiarizare, fie ea de pc, frigider ori masina de spalat (cum am folosit eu).
Una din cele mai simplu de facut ar fi un mini frigider de care nu se mira nimeni ca sta in priza sau ca scoate un sunet, cat timp nu exista obiectii la consumul electric. Il poti incuia.
Daca nu esti deja iscusit cu uneltele, acum ar fi momentul sa incepi. Macar sa procuri sculele, te-nveti cu ele..
Asta-i sugestia mea: introdu growbox-ul in mediul locativ (unde locuiesti) pt familiarizare, iar cand nu mai pune nimeni intrebari despre el te apuci de montaj.