Cred ca deja iti da baby pm daca il primesti si pe el in vreo debara ceva...Arde sau nu lumea pune cum punem noi sare in mancare
Aici nu este de 10x mai scumpa (cred ca ar trebui sa te muti ). Iarba buna costa de la 7-8€/g pana la 15-20-25€/g in shopuri (chiar si pe strada unde gasesti iarba buna doar ca nu stii ce contine si cum a fost crescuta) poate putin si mai mult. Cocaina cica se vinde de la 40€ in sus media fiind undeva pe la 60€, pastile de la 1-2€ bucata
în ro e 400-500 lei gramu de cocuț, de iarba 50 deci e de 9-10x mai scumpa la romanicaArde sau nu lumea pune cum punem noi sare in mancare
Aici nu este de 10x mai scumpa (cred ca ar trebui sa te muti ). Iarba buna costa de la 7-8€/g pana la 15-20-25€/g in shopuri (chiar si pe strada unde gasesti iarba buna doar ca nu stii ce contine si cum a fost crescuta) poate putin si mai mult. Cocaina cica se vinde de la 40€ in sus media fiind undeva pe la 60€, pastile de la 1-2€ bucata
Deja te gandesti la un bussiness?Nu raspund la PM cand este vorba de sintetice (dupa numele de utilizator parca cere ceva indoit cu lapte praf, in cel mai bun/scump caz).
Daca scapa aici este pierdut. Bine ca acasa sunt preturi mari in directia asta.
Ce se mai gaseste pe acasa si la ce pret?
Sigur stii tot tabelul mendeleev, plus ce este nou
Ce sintetic te-a impresionat cel mai mult?
Unul care te poate ajuta sa accesezi anumite parti ale creierului?