What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

DcSantos

Active member
pe mine nu ma lasa forumul sa intru cateodata ,zice ca is prea stoned cica ! :)))))) eu intru si la munca cateodata cand is in pauza. azi am luat un 1 mai liber muncitoresc! :joint:

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ce spart sunt frate ..... nici nu reusesc sa tastez !!!
Imi da un bodybuzz de ala puternic , de ala cu tremurici peste tot , furnicaturi, si totul in jurul meu pare fals ,
orice zgomot e amplificat in fundal parca ai fi dat play la o caseta cu banda ... o privire fixa de nu poti schimba pozitia ca te pierzi in spatiu , o gandire zbuciumata de la zgomotele de inprejur , ma simt ca un balon pe dinauntru :muahaha: Si o senzatie de aia de ai capul greu abia il radici !
Ma rupe prea tare! Cam asta fumez! acum:smoky:

L.E.: Si in halul asta vrei sa vin sa discut?? @

babygrower1

DcSantos

Active member
las un reportaj de shit aici sa vedeti discrepantele,maica-sa zice ca el se droga cu marijuana si el cand da interviu zice ca era pe amfetamine si legale.

babygrower1

Well-known member
haha,bagabonti! lasa nene ca a recoltat omul si nu mai baga legale sau e pe aproape gata,ce se intampla babygrower ? :joint:
aș vrea sa zic prin poze asta dar exploziv e pe uleios de canabis stativa de nu rezolva cu pozele :muahaha: Acu lăsând guma la o parte am o automata aproximez ca mai are 4-5 săptămâni și e gata din clonele care mi s au dus pe pl am luat ce puteam de pe ele și au fost buni un high foarte mintal la început care după se transforma intr o indicoasa deaia handicapata de te pune în pat la 10 dimineața

@exploziv care e treaba pozele? având în vedere ca e forumu lu gipsy și e pe el planu de la xenforo doar el poate face request la tehnical help nu?