Poftă bună baieți!
Totusi, plasticul din mufe si izolatia cablurilor nu intretin arderea.
Eu cand mufez ceva ma asigur ca inteleg cum merge mufa aia si imping cu toata forta. Apoi ascult daca se aud flame. Mai bine sa fii putin paranoic decat sa risti.
Si eu cand mi-am luat lumina mars hydro eram asa fascinat si calic fiind defel probabil si grijuliu sa nu rup contactorul ala m-am uitat de cinspe ori la forma masculina si feminina sa vad in ce ordine intra sa nu rup vreun pin din ala si s-a conectat cum trebuie pt ca a facut clic si nu s-au incins cablurile niciodata.Cand se incing cablurile multi nu stiu ca o tensiune slaba sau un contact prost poate sa-ti aprinda instalatia )
Au si mugurii o fata ! )Aia e reflexia budului in pipă, nu e fatza, dacă urmărești cu atenție vezi cum se oglindește budul in pipă! Nu călcați iarba, fumati-o !
Asa cred ca e la toti prima oara. Dar eu m-am uitat mai mult la partea feminina!m-am uitat de cinspe ori la forma masculina si feminina sa vad in ce ordine intra sa nu rup
Te uita-i in abis! Câtă huda!Asa cred ca e la toti prima oara. Dar eu m-am uitat mai mult la partea feminina!
Aia e o pipa sau un butt plug?
Mergi si tu pe ceva mai stramt,gen 5 pe cinci !.))))dacă tot e vorba de găuri 10 pe 10cm la plasa e prea mult ?
am pomenit toți Sfinții la cât m am chinuit sa pun plasa de castraveți peste canopie ca tot atingeam becurile și mă curentam acolo rămâne Amin ))Mergi si tu pe ceva mai stramt,gen 5 pe cinci !.))))
Muahha ce nebun! ba nene vezi ca poti si sa mori asa in gluma. Se scoate din priza cand se lucreaza pe acolo.. daca vrei sa fie bine. Majoritatea becurilor au inclusiv contactele de 220V la indemana dupa ce indepartezi globul.am pomenit toți Sfinții la cât m am chinuit sa pun plasa de castraveți peste canopie ca tot atingeam becurile și mă curentam acolo rămâne Amin ))