SandalE
Member
Pe scurt, ce e nou ? Ca pt mine cam totul ) am intrat la timp ? Ca nu am mai trecut in vizita de ani de zile ....Maine incepe nebunia cu noul forum!
Pe scurt, ce e nou ? Ca pt mine cam totul ) am intrat la timp ? Ca nu am mai trecut in vizita de ani de zile ....Maine incepe nebunia cu noul forum!
da bro,is fan sa fiu sincer . pot sa maruntesc la ce marime imi place ca la pipa imi place oleaca mai grunjoasa sa fie si la cui mai fina putin . sa traiesti !Te-ai apucat sa maruntesti la satar, man?
l-am gasit ca tocator de usturoi )))Te-ai apucat sa maruntesti la satar, man?
am sa incerc man !La cui fa fashii lungi si inguste. Cam ca tutunul.. o sa vezi ca arde altfel.
da,high.ul e energic si relaxant dar nu te trimite la somn. BB asta e simplu fara numar ,pe eticheta scria doar bruce banner, nici nu scria breederul. erau seminte cadou de la comenzi ,cred ca e strainul site-ului de pe care luasem semintele.Bruce Banner no.3
E ok ish. Aroma nu e deosebita, dar high-ul e -8. Perioada de floare 70 de zile.
E important pentru mine ca nu ma adoarme. Urasc asta.
stimulant la fel ca si cafeaua,pleci la plimbare dupa o cafea si un cui ..@legalizeRO -8 Adica trezitor ca 2 portii de cafea?