ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Peste tot unde s-au deschis magazine de cbd in afara capitalei au fost probleme, este al treilea caz minim, au fost in iasi oradea si brasov cazuri asemanatoare in care militia nu poate diferentia dintre cbd si thc.
Cativa propietari chiar au primit arest 30 zile pentru cbd, asta ca sa vedeti in ce tara traim.
Asta in timp ce prin marea neagra intra kg de cocaina.
Pe mine ma amuza subiectele astea legate de porturi si cate tone de cocos intra pe acolo. Olandezii zic ca problema este din s-e europei (portul constanta/medgidia) ca nu isi fac vamesii treaba ca sunt corupti si asa mai departe
In urma cu cateva luni am citit un articol legat de o captura imensa, cocos impregnat in materiale textile (cca 200kg pe zi) venit din portul amsterdam si rotterdam. Olandezii fiind cel mai mare producator la ora actuala de mdma si pilule plus ca e cel mai mare exportator in uk, belgia, germania si franta. Tarile astea au ajuns asa de josnice incat copii de 13-14 ani miros a premium '98 sau cu pilula foarte dilatata. Cica sunt cazuri (confirmate de cunoscuti) in tarile mentionate (oameni care lucreaza in domeniul public sau au contact cu fel si fel de clienti premium '95 '98, femei gravide de nu vedeau sa semneze anumite documente. Realitatea de afara e mult mai cruda decat la noi. Oameni fara scrupule!
In ultimii 2 ani au fost mai mediatizati musulamanii si africanii! Nu mai sunt top romanii, polonezii, bulgarii. Si-au dat seama ca sunt alte natii mult mai rele.
Toti lauda tarile dezvoltate dar nu multi se gandesc cum dau randamentul asta in anumite domenii de asta si sunt permisivi oamenii in multe locuri. Esti politist, nu e bai daca bagi o dunga la locul de munca cand mare majoritate a populatiei face asta. Sa treci testul asta e important. Oamenii creac cu cocos, hero, ritalin si multe astfel de prostii pentru randament mai mare si pentru a asimila mai repede informatiile. In vest deja s-au "deschis" locuri de munca in politie si armata din cauza ca ei nu mai au oameni care sa poata practica anumite servicii din punct de vedere legal si mental. Pentru romanii cate vor sa-si ridice nivelul de trai sau au alte asteptari de la sistem pot depune cerere cu un nivel minim de limba (b1). Vor oameni din est ca aia nu au avut bani de benzina premium
Eu ma refeream mai mult ca tara ca putem fi pusi la colt repede. Dar sa stii ca si ca cetateni, mentalitatile se schimba greu. In ultimii ani au fost cel putin 10 ocazii in care lumea ma tratat diferit pentru ca sunt roman sau est european.
Nu ma deranjeaza in mod special, dar nici placut nu e.
Legat de cocos prin portu din Constanta, radarele politiei de frontiera s-au stricat fix cand intra in tara 600 milioane de euro si nici acum nimeni nu a dat vreo explicatie.
Nu cred ca ne mai facem bine, acum avem si extremisti de dreapta prin parlament pe langa vechea clasa politica, or sa fie interesanti urmatorii ani.
Incearca la barney, e la vreo 4-7 km de centru. Ultima data am luat dr greenspoon. La alea din centru e teapa, gasesti in general h.. abis 100% dar nu e si rar cate un soi bun. Recomand pink din eindhoven (cam 15e/g ceva bun). Nijmegen (dakota care-ti creste cota) au preturi de la 7e si dai cu zarul daca cumperi de 100 mai pleci cu 2-3 bucati in plus (daca ai noroc la zar), in venlo la nobody (te inregistrezi cu buletin romanesc si primesti un cod de acces). Spor! E foarte lejer in perioada asta iar cazare in centru de pe o zi pe alta gasesti cam cu 50+ daca esti singur si 60+ daca e pentru 2 persoane.. daca te duci cu masina cauta parcarea de sub gara care costa aprox 25e pentru 24h
Ps: daca faci un popas la vitrine, sunt cele mai frumoase gagici vazute in ultima perioada, tinere, multe buci bune (fata de anii precedenti)
Inainte aratau toate ca bianca dra... varianta de 50 de ani vechime
Multe din ele libidinoase, batrane, trase de ele, ti se facea sila ichhhh
Nu am fost niciodata la ... dar am fost tentat nu pot spune ca nu dar am reusit si am mers mai departe. Eu stiu ca se... e moca si nu ar trebui sa incurajezi coruptia din acest vechi domeniu
Un gram de iarba vapata contine minim 50% din THC-ul initial,
Stiu ca suna scarbos, insa consumul de iarba vapata bate grav fumatul cand vine vorba de economie, scrumul il arunci insa iarba vapata poate fi procesata astfel incat sa nu aiba nici un miros / gust prin watercuring, daca speli bine iarba nu ar trebui sa existe nici un gust / culoare in produsul final.
30g de iarba vapata poate contine 30 de tripuri serioase a cate 100-150mg THC.
Eu am lasat AVB-ul intr-un borcan umplut cu apa, am schimbat apa la 4-5 ore, dupa fiecare schimbare conteaza sa storci bine de apa AVB-ul pana cand apa care iese este transparenta, te poti folosi de un tifon pentru filtrare (cheesecloth).
Dupa ce nu mai iese deloc murdarie maro, poti sa arunci avb-ul direct in oala.
Eu mi-am infuzat 100g de unt cu 30g avb, la 10% thc per gram asta inseamna vreo 3000mg de thc, mai mult decat destul pt niste tripuri serioase. Am gatit vreo 8g de unt si nu e nicio diferenta la high fata de normal edibles.
Totul a fost in scop de experiment, ma plicitisesc foarte tare. Cu siguranta voi continua sa arunc iarba vapata la gunoi, nu am ce face cu atatea edibles.
Mi se pare putin scârboasa treaba cu depozitarea restului de la vapat! Stiu pe cineva care face asta si daca ar fi sa va spun perspectiva mea e ca si cum ai aduna flegme intr-un borcan sau in ce recipient depoziteaza resturile!