What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

nou in ale agriculturii

Status
Not open for further replies.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
germineaza chiar si cand sunt albe, numai sa fie coaja tare.
si cum coaja se intareste cu 2-3 sapt. inainte de a fi gata semintele, si nimeni nu cred ca le culege asa devreme, ai mari sanse sa germineze.

a germinat ... si aia alba dar nu era mai mica fata de celelalte era chiar mult mai mare ... si nu era alba era mai deschisa la culoare... cel ce mi-a dat-o mia zis sa am mare grija de ea si sa o pun separat ca e ceva special

Heruvim

Member
sincer dupa al tau l-am facut :D si ma gandeam cand o creste mai mare sa mai iau o cutie sa o pun desupra

e ceva mai complicat ce vrei tu,poti in schimb sa le controlezi inaltimea prin lst.Cred ca e cel mai convenabil inca dupa ce planta dezvolta al 3 lea rand de frunze sa incepi sa o legi.
Trebuie sa tii cont de faptul ca o planta in flower isi mareste volumul cam de 2.5 - 3 ori..si fara training poti sa ai ceva probleme.:dance013:

la asta ma gandeam si eu ... am reusit sa o leg
la cate grame sa zicem sa ma astept la o planta cu 200w cfl fara ingrasamant ?? va intreb ca sa stiu daca mai bag bani in ea sau o las asa tinand cont ca e prima data si nu prea am experienta in domeniu

... e vre-o problema daca o tin la 27 grade C ??? mi-a venit becul de 85w si mi-a mai urcat un pic temp in box . am doua colere de scot aerul afara ...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
fara ingrasamant, adica fara HRANA / MANCARE / NUTRITIE, vei avea o planta care va da semne de deficiente / malnutritie si care dupa o vreme se va consuma singura si va muri.
ZERO GRAME

dar la outdoor planta mai are sanse sa gaseasca ceva in pamant...

noi poze ...
stie cineva ce planta am ????
sugestii / sfaturi legata de cresterea ei ... in afara de fert care o sa ii dau intr-o saptamana
care isi poate da cu parerea daca e fata sau baiat... se vede ceva ca parca eu vad ceva mic acolo si crd ca e baiat :(( si am aflat in seara asta ca baieti nu merg fumati :(( sau ma insel eu??

Attachments

• Picture 008.jpg
    Picture 008.jpg
    51.6 KB · Views: 42
  • Picture 015.jpg
    Picture 015.jpg
    57.3 KB · Views: 40
  • Picture 023.jpg
    Picture 023.jpg
    75.7 KB · Views: 38
  • Picture 024.jpg
    Picture 024.jpg
    93.4 KB · Views: 46

wouldubreakfree

user b4nn3d
mie mi se pare un pic cam mica... din ce imi amintesc are o luna si ceva, nu?? :)

LE: a, acolo ai facut LST?

Last edited by a moderator:
da. dar de o saptamana jumate e pusa pe becuri ... restu a fost la fereastra cu lumina putina ... oricum a crescut foarte mult de cand am bagat-o in cutie la lumina
chestia aia ce poate fi ???
Da am facut lst si se comporta foarte bine ...

Attachments

• Picture 015.jpg
    Picture 015.jpg
    58.6 KB · Views: 35
deci sa nu imi fac griji ca e mascul ... mai bine astept . ar fi o mare dezamagire pt mine sa fie mascul tinand cont ca e prima mea marioara :|

buna aia cu marian =)) ... o sa mai revin cu poze noi ... si o sa vad ce e pana la urma... chestia e ca mai am 2 mici de 6 zile; aia mica e samanta aia cica speciala ; una din 3 trebuie sa fie o mariana :))
Si inca ceva :masculi dau seminte ceva merita tinuti din orice motiv sau il arunc direct?

Attachments

• Picture 004.jpg
    Picture 004.jpg
    50.6 KB · Views: 36

DmX

Member
poti avea numai femele:p dar atunci tii una in vegetatie mereu si iei clone de pe ea

esti atent la preflower cauta cu serch ca te lamuresti

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts