What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Northern Lights Indoor Tent Grow

LightOfJah

Member
Va multumesc pentru vorbele frumoase , si mie imi place mult cum a iesit , pacat ca nu ati putut gusta.... Revin cu un fel de smoke report nu cine stie ce detaliat. Am inceput sa fumez din ea dupa 4 zile de dry , cand avea o aroma foarte placuta , fruity cumva , si extrem de smooth. nu simteai mai nimic cand trageai , era ca si cum luai guri de aer , dar cu aroma aia nebuna care iti lasa un gust mai mult decat placut ! testul efectiv l-am facut dupa 7 zile de uscare , cand mugurii incepusera sa scape de duhoarea de verziciune , faacandu-si aparitia mirosul puternic de marijuana , mie mi se pare asa un fel de transpiratie + ceva miros de bere combinat cu tutti frutti . Un blunt incarcat proper cu 2.5g NL !!! fumat in 4 insi ... nu puteai sa tragi nici un fum fara sa teusesti sa-ti iasa ochii din cap , extrem de inecacioasa , iar aroma aia nebuna de la inceput devenise putin mai " aspra ". dupa aproximativ 5 minute ochiul drept a inceput sa mi se zbata frenetic , lacrimam neincetat si deja ma simteam mort cel mai mort ... nu are sens sa mai zic ce-a urmat....ne-am omorat grav , apoi am mai facut unu ' tot din 2g :) . Incepeam dimineata in fiecare zi la 12-1 cu un joint 0.3 ; 0.4 , si o tot tineam asa pana cand ma duceam la somn .... primele jointuri din zi erau foarte placute cu un high creativ . Spre seara treaba statea cu totul si cu totul altfel .... nu prea mai imi venea sa vorbesc despre nimic cu nimeni , high-ul acela creativ se transforma intr-un couchlock grav , iar mintea imi juca feste ... pe scurt...seara ma cam deprima...ma gandeam la lcururi proaste , nu aveam chef de nimic si de nimeni , ma enervau toate lucrurile din jur si mai fumam doar ca sa ma fac mai pishat sa ma duc la somn ... a 2-a zi o luam de la capat .... tin sa mentionez ca fumez de 4 ani , de 2 aproape zilnic , si nu am reusit sa dezvolt toleranta timp de o saptamana cat m-a tinut treaba! de fiecare data ma spargea la fel dimineata iar seara acelasi lucru.

Flavour-smell- 9

Looks - 7

Potency - 8

Smoke - 8 (i-as fi dat 10 daca isi pastra smootheness-ul ala dupa 4 zile de dry )

Cu siguranta o sa repet experienta cu acest strain , dar dupa ce o sa incerc ceva sative... nu prea mi-a convenit acel high de indica, nu era ce aveam eu nevoie in perioada asta... cred ca cel mai bine era s-o fumez doar seara , cu cateva ore inainte de culcare... un strain foarte puternic , in special pe psihic !

G

greenstep

cel mai bun smoke report :))...aia cu ochiu e mortala.....da man si eu sunt cam pe aceeasi unda cel mai bine e la o cresctorie sa ai si sative si indice...asa ca meniu complex :D...bafta!la crescatorii multe si nebune iti doresc

Latest posts

Latest posts