What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

NoName OUT

D

dEv-9

Siemka. :bat: hahahaha :rasta:
Wrzuce pare fotek jednej roslinki bo zrobilem dzisiaj na miejscoweczce... fotki niestety robione telefonem. :puppydoge

Niestety niewiem co za odmiana, szybko zaczela ladnie pachniec. :canabis:
Bardzo slabo sie rozwijala przed zamieszkaniem w lesie w ktorym juz jest od paru tygodni. Pojawily sie zalazki rzeskich kwiatow gdy byla jeszcze w domku, po przeprowadzce przestaly sie rozwijac i zaczela rosnac wzwyz, nic z nia nie robilem, 0 przycinania, nawet 0 nawozu. Ps. Dzisiaj juz sa 2 w lasku :woohoo: Pozdrawiam. :deadhorse hehe :woohoo:

:wave:

Last edited:
G

Guest

no ladnie dev :D. pozdro roslinki calkiem obiecujace, ladnie wygladaja cos jak indica sativa mix.

w kazdym razie powodzenia.
peace pes

D

dEv-9

dzieki pes3fan :smoke:

Mam dla was zdjecia drugiej roslinki, w lesie dopiero jest pare dni ale na dobrze naswietlonym parapecie przezywala mlodosc co wyszlo jej napewno na dobre, nie tak jak tej pierwszej ktora miala gorsze warunki za mlodu. :chin:

Hahaha ale co tam wrzcam fotki :smoker:

:sasmokin:

D

dEv-9

Witam.
Wrzucam jedna fotke z wczoraj, to ta sama ktora jest na samej gorze w tym poscie.
A co do mojej hodowli hmm ktos mi zapierdolil 9 sadzonek z miescowki w lesie. :yoinks:
Ale mam juz 10 uszykowanych nowych i jeszcze 20 pare nasion chociaz niewiem czy juz je zdaze wysadzic Pozdrawiam.

Co moge powiedziec oprocz tego ze wyglada juz calkiem obiecujaco :) - przytnij ja albo zacznij wiazac ... :wave:

Zlodzieje ... az 9 sadzonek ?? miales je porozrzucane czy w jednym miejscu ?? - spiesz sie !
u nas chyba sie szykuje przesadzanie ...

Last edited:
G

Guest

no ladnie bardzo wszystko idze. anubis hmm szkoda slyszec, kurwa za przeproszeniem cos plaga neka naszych growerow. fishu, gelo kurwa co sie dzieje panowie. czy juz nie ma miejsc bez wscipskich i niszczacych wsyzstko ludzi.

dev :yes: za roslinki
pozdro

D

dEv-9

SiemankoOo :kitty:

Pierdolic tych frajerow w dupe co kradna roslinki!! :bat:

Daje nowe fotki tej samej roslinki.

Jeszcze zadnej roslinki nie przycinalem, boje sie ze reka zadrzy hehehe. :yoinks:

Ale mysle ze wskazana jest ta technika w ktorej przywiazujemy czubek rosliny i naginamy do ziemi coraz bardziej. :chin:

Elo palcie duzo ziela :sasmokin:

Last edited:

Latest posts

Latest posts