Ksaderfo
Active member
ξα βρισκεσαι παντως ακριβως στο νοημα των πραγματων...καπως ετσι κινουνται τα νηματα περι φαρμακευτικης χρησης...εχουμε και λεμε μενου φαρμακειου...super premium buds...premium...hash...oil....budder....Syd θαθελα λιγο απαυτα τα φαρμακευτικα σκευασματα....α και μια Σημαντικη παραμετρος στην ολη φαση ειναι οτι για να συνταγογραφειται η Κανναβη φευγει απο τον πινακα των παρανομων ναρκωτικων ουσιων...οπως ηταν μεχρι τωρα...να δουμε αυτο πως θα μεταφραστει για προσωπικη χρηση...υπομονη....υπομονη .....υπομονη.....γιατι με τον καιρο ο νομος προφανως θα ξεδιπλωνεται και θα εμπλουτιζεται....ωχ γιατρε το κεφαλι μου!θα πιω δοκτορα να
μου περασει κανα jack απτο φαρμακειο!
Έβλεπες Simpsons;; Σε κάποια φάση πάει ο Όττο (ο μαστούρας που οδηγάει το λεωφορείο) και λέει σε έναν που έχει στήσει περίπτερο στο πανηγύρι και πουλάει "φαρμακευτική" και του λέει να πάρει λίγο.
Του λέει ο άλλος:
-Τι έχεις;
-Είχα κάτι λέει, αλλά το ξέχασα!
και του λέει ο άλλος...
-Αμνησία! Μπορεί να είναι όγκος στον εγκέφαλο! Πάρε αυτό και πάνε δες Φαντάζια με Μικυ Μάους!!!
Έχω κάνει σαμπσκράιμπ στο κανάλι του Ρέμο που φτιάχνει και τα λιπάσματα... Κάθομαι και βλέπω τι κάνουνε και η φάση πάντως είναι εντελώς hydro, στανταρισμένα προιόντα, πανάκριβα αξεσουάρ κτλ κτλ κτλ. Καμια σχέση πάντως με φυσική καλλιέργεια ή home grown...
Γιατί ; Γιατί μάλλον έτσι βγαίνουν το χρήμα... και αυτό γουστάρουν οι γκόμενες και οι άσχετοι...
Για φαρμευτική χρήση πάντως δικαιολογείται και το THC. Νομίζω είναι για τον πόνο και καλά...
Λες να νομιμοποιήσουνε και το LSD για τη σχιζοφρένεια;;;
Όττο! Όττο! Πόσα τριπάκια έφαγες;;;;;;
[YOUTUBEIF]HDPlrfhSZsQ[/YOUTUBEIF]