ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
jeśli masz możliwość to ciśnij dalej z nowymi roślinami bo widać że masz do nich ręke, a wiem że zapasy się szybko kończą, więc lepiej odrazu działać w tym kierunku. Na zbitą ziemie pomoże perlit, no i pochwal się jakie to palonko ci wyszło? pozdr.
Mam niskiego boxa... jedna roslina w takiej plaskiej doniczce wypelni ja korzeniami max w polowie...
zastanawiam sie wlasnie co by tu posiac... jak z sionek to urosnie porozciagana... zastanawiam sie czy nie posadzic z nasionka czegos na klony... powiedzmy zeby z 6 wyszlo i z nich porobic "lizaki" bez rozgalezien... wtedy ta sama obietosc co bierzaca doniczka bedzie lepiej obkorzeniona i 6 malych lizakow da wiecej niz 1 SCroG...
Co o tym myslicie??
a tak BTW: ghe,hesi,canna?? mam 100 do wydania i nie wiem czy isc na jakosc kupujac okrojony zestaw canna, czy raczej pelny zestaw ale ghe?
Ja mam 3 częsciowy zestaw GHE: FLORA GROW, FLO i MICRO do tego 3 boostery (BIO ROOTS, BLOOM i PROTECT) i Rippen, ale rzadko go używam, przydaje się raczej na outdoorze jak dla mnie.
topki były poprzypalane od "słoneczka" i jak obierałem kulki z gałązek to nie chciałem już ruszać tak dogłębnie tych pozsychanych i zostawiłem... stąd tyle brązu ;]
Ile taki zestawik GHE może kosztować ? Gdzie to najtaniej i najlepiej nabyć ?
Ja odziedziczyłem część po koledze, część dokupiłem na jednym z popularnych portali aukcyjnych Można kupować suple rozlewane do mniejszych butelek i wychodzi stosunkowo tanio. Ja do PC nie potrzebuje litrów boosterów, 5ml spokojnie starcza na 2-3 rundy. Same nawozy mam w pół litrowych butelkach o ile dobrze pamiętam.