lassan be kéne állítsál már valami profilképet így elveszel a tömegben
Most jobb?lassan be kéne állítsál már valami profilképet így elveszel a tömegben
És már cenzúrázva is lettNah akkor
Tegnap kaptam egy ban-t indoklás meg nem volt mellé. Szeretném tudni az okát mivel úgy érzem semmi olyat nem tettem ami örökös bant érdemelt volna de lehet mégis. Majd ti megmonjátok. Tartok tőle hogy valami mondvacsinált indok lesz de....
Addig fogok regisztrálgatni (potenciálisan szemetelgetni/trollkodni) amíg meg nem kapom a válaszom....csak a miheztartás végett. Privát, vagy nyílvános. Nem érdekel, de az hogy esély nincs arra hogy az ember megvégdje magát az mindennek a teteje.
Remélem ezzel a hozzászólással még nem léptem át a határt és válasz, nem pedig cenzúra lesz a vége....
Jah igen, nincsenek romantikus elképzeléseid a dolgokról. Véleményem szerint ami itt folyik, az nem fér bele. Nem írkálunk bele más posztjába. Elvi kérdés, megjegyzést lehet hagyni hogy törölve lett. Lehet figyelmeztetést adni majd utána bant. Mindennek megvan a maga etikettje a fórumi magatartásnak és a moderátori teendőknek is. Viszont utóbbit akkor is betartjuk ha az előzőt a userek nem. Ez a moderátori rang egy fórum közösségében. Nem kiskirály aki másokat korlátoz a véleménynílvánításban meg belepiszkít mások mondandójába.Szerintem nem ez a megfelelő hozzáállás tech. Kinek fog fájni a trollkodás? Mert szerintem neked, hisz csak súlyosbítod az amúgy csekély problémát. Ha nem is foglalkoznának vele hogy youtubezsidózol és regelsz újra, ezzel biztos nem fogsz feljebb jutni és a többieket zavarod vele max nem az oldal működését. Egyszerűen hozzáállási probléma van sokak részéről. Örülhetnénk, hogy van egy hely ahol kertészekkel kontaktolhatunk, ami a mostani helyzetben igen nagy szó szerintem, amikor egy pakkot is félve bontanak ki az emberek itthon. Te pedig nem csak kertészekkel, hanem magyar kertészekkel beszélgethetsz a titkos hobbidról, ami talán neked is jót tesz, ha kiengedheted ismerős közegben a gőzt a mindennapokból. De persze lehet túl romantikus elképzeléseim vannak a világról (amúgy nem, megéltem eleget és a következtetésem, hogy ez az egyetlen szükséges és lehetséges út, az normális egymáshoz állás, önös érdekeken túl).
Szóval szerintem csak úgy kéne viselkednie mindenkinek, ahogy ő is elvárja másokkal szemben aztán az jut vissza is..nem nehéz. Szeressük egymást gyerekek...<3
agyhalottság ellen nincs gyógyszer .. látod ott, hogy edited by wh ? nem nyúlt hozzá senki...
te meg húzz bőrt a fogadra, azt sem tudod kihez beszélsz vagy hogy mit adtam én eddig a közösségnek, itt vagy az előző oldalakonLol, wh többet is tudsz ennél
Medi irány a játszótéri homokozó.