Magyarrol nem tudok, angol talan tobb van
Royal Queen seeds oldalán olvastam, és valamennyire a saját pancsolós tapasztalataim is megerősítik, hogy a regular mag vitálisabb, kevésbbé kényes növényeket produkál. Illetve a hermásodás rizikója/aránya is sokkal kisebb, de ezzel gondolom nem mondok újat.Az auto regular magra gondoltam. Minek a regular mag ha tudod hermásítani a női egyedeket? Végeredmémyben ugyan olyan pollebed lesz avagy mégsem?
Igazából nekem csak úgy behermásodott aztán ezért kezdett el érdekelni jobban a dolog. Bele akartam vágni ebbe is (majd) csak ugye mindig ez a majd aztán így sikerült, megsürgetett a csajszi nem hiszem hogy vad porozta volna mert max 2 hét mulva beérik az összes mag.Royal Queen seeds oldalán olvastam, és mindenre a saját pancsolós tapasztalataim is megerősítik, hogy a regular mag vitálisabb, kevésbbé kényes növényeket produkál. Illetve a hermásodás rizikója/aránya is sokkal kisebb, de ezzel gondolom nem mondok újat.
Az egész pancsolósdiban egyébként nagyon fontos a vadpollen teljesen bizonyossággal való kizárása. Mivel nekem nincs pollenszűrőm, se szénszűrőm, csak a télen, beltérben készült megjaimban bízom. Valamikor régen voltam olyan hülye, hogy azt hittem, ha kint hagyom levirágozni a termős mellett fél méterre a nemes (regular) porzóst, akkor tuti csak az fogja beporozni, a kilóméterre lévő vadak meg nem. Jó sokat szivattam magam ezzel a hiedelemmel, még olyan is volt, aki 2-3 méteres vadkendereket nevelt az így készült magjaimból
Üdv! Van itt még valaki aki érdekelt a témában? Van egy igazán egyedi projektem amihez társakat keresek.
ha hajlamosak rá a legkisebb stresszre is képesek hermásodni. genetikafüggő.Előfordulhat ilyen kolloiddal "önbeporzott" magok közt, vagy tuti összekevertem a magokat, ha ilyen volt köztük?
Eleve feminizált magból indult ki a dolog, ami a virágzás legvégére rendszerint dobott is elenyésző számú banánt, amik nem nyíltak ki aratásig. De azért ebben fura volt, hogy eleve (amíg nem basztam ki) csak porzós virágot produkált, és azt is rohadt nehezen. 12/12-ra kapcsolás után még 3 hétig csak vegelt tovább, azután is csak makró fotókon vált egyértelművé, hogy tökös.ha hajlamosak rá a legkisebb stresszre is képesek hermásodni. genetikafüggő.
Biztos jól kapcsoltad? nem revegelt ? Igazából erre tudok gondolni.Eleve feminizált magból indul ki a dolog, ami a virágzás legvégére rendszerint dobott is elenyésző számú banánt, ami nem nyíltak ki aratásig. De azért ebben fura volt, hogy eleve (amíg nem basztam ki) csak porzós virágot produkált, és azt is rohadt nehezen. 12/12-ra kapcsolás után még 3 hétig csak vegelt tovább, azután is csa
Hát akár hiszed akár nem, A Seedsmafia HK, AK47, Amnesia mind határozottan jobb volt, mint a Royal Queen Cookies Gelatoja, ami az oldal alapján a legpotensebb fajtájuk, meg amúgy az egyik legdrágább is volt. Oké, az nem hermásodott egyáltalán, de keveset is hozott, meg masszív szmóker ismerős szerint csak 40 percig tartott a hatása. CSinálhattam volna abból is S1-et, meg keresztezhettem volna a mafiás favoritokkal, de csak lehúzta volna őket potenciálban szvsz. Meg egyébként indíthattam volna még 2 fajtát rqs-től, de ezek után most inkább a pancsaim mellett döntöttem. Arra legalábbb nem jött ilyen panasz, hogy egy óráig se tart (HKxAK47 krosszokból még a legszarabbikra sem volt panasz hatást illetően, pedig gyakorlatilag vadkenderszaga volt)jóféle genetikávaa nyomja, sziccmafija 4evőőőőőőő xD
mera utánvét a fétisünk
Cookies Gelato nem a legpotensebb fajtájuk az oldal szerint se. vagy milyen oldalra gondolsz ?Hát akár hiszed akár nem, A Seedsmafia HK, AK47, Amnesia mind határozottan jobb volt, mint a Royal Queen Cookies Gelatoja, ami az oldal alapján a legpotensebb fajtájuk, meg amúgy az egyik legdrágább is volt. Oké, az nem hermásodott egyáltalán, de keveset is hozott, meg masszív szmóker ismerős szerint csak 40 percig tartott a hatása. CSinálhattam volna abból is S1-et, meg keresztezhettem volna a mafiás favoritokkal, de csak lehúzta volna őket potenciálban szvsz. Meg egyébként indíthattam volna még 2 fajtát rqs-től, de ezek után most inkább a pancsaim mellett döntöttem. Arra legalábbb nem jött ilyen panasz, hogy egy óráig se tart (HKxAK47 krosszokból még a legszarabbikra sem volt panasz hatást illetően, pedig gyakorlatilag vadkenderszaga volt)