Sieeeema, może to nie powód do radości ale jednak... Najebałem się zdrowo, zacząłem chodzic co mnie niezmiernie cieszy, ponieważ do tej pory nie mogłem chodzic hehe a jak zapaliłem to już w ogóle nie mogłem nic, w sensie kolano broken wiązadła fail wiecie przejebana sprawa. To najebaliśmy się dziś, ojebaliśmy karczek z grilla 1kg i ziomek mój jedyny mówi: "spota idziemy obczaic, bierz wody full natural nawozy i zakurwiamy". No to zakurwiliśmy na jednego spota, później drugiego i trzeciego i z 15 roślin marki GGS Grapefruit x Passion oraz Blueberry x Shaman zobaczyliśmy 14 roślin pięknej okazałości pięknego zapachu, koloru i wigoru. Planty mają 30 dni z czego ponad 2 tygodnie na outdoor się grzeją i mają się baardzo dobrze, od 40 do 60cm w połowie maja co nas niezmiernie ucieszyło. Wspaniała sprawa. Nietknięte przez sarny ani ślimaki co również niezmiernie cieszy, chuj tam że łażą po mnie kleszczuchy i całym popażonym i pociętym, się cieszę niezmiernie bo początek sezonu smaczny niczym ta litra szkockiej w naszych bebechach. Pozdrawiam serdecznie ekipę ICmag, życzę szczęścia i dobroci. Jeszcze raz, pokój bracia i siostry, najebawszy - w33dman.