What's new

Nasze niepokoje...

ironCELL

ironRULES
Veteran
Czerwone i zielone światła to standardowe kolory świateł pozycyjnych czerwone/lewa | zielone/prawa | biała/tył. Trudno na tej podstawie coś więcej powiedzieć.

clothez

Member
a może wiecie np na jakiej zasadzie odbywa się skanowanie przez helikoptery i np czy te źródło ciepla musi być mega...?ewidentnie szukaali źródeł ciepła tak mi się wydaj powisieli troszkę podlecieli kawałeczek powisieli i dalej a to wszystko nad bardzo gestymi zabudowami....czy przy 2x600 nie ma szansy?a tym bardziej że dwa wyloty jeden od air odblysikow i od filtra są w ta sama stronę i od razu ładnie się miesza gorące powietrze z tym zimnym z filtra

Last edited:

uho667

Active member
za malo danych podales zeby ci pomoc spac spokojnie , na strychu hps 400 jest do wykrycia , 2x 600 jakie pomieszczenie, czy jest wlot powietrza do domu z dworu , ile swiec swiatlo itd jaka tempa w pomieszczeniu itd

konopek

Member
a wie kto¶ mo¿e jak oni dzia³±j± wogóle? Czy wyszukuj± po prostu sporych ró¿nicy temperatur miêdzy pomieszczeniami czy ewidentnych emiterów ciep³a? A mo¿e maj± jakie¶ inne sposoby? Tak z ciekawo¶ci pytam :)

Amnnesia

Member
Az sie przykro robi czego oni od nas chca ... ale ... sama wiem co to mala paranoja :)

Ps.Milo widziec was calych i zdrowych ...

DR.JOINT

Member
Jak masz dobrą termoizolację i wentylacja nie wyrzuca ciepła za okno to nie powinni widzieć. Wszystko zależy od ciebie i przebiegłości ;] Ogólnie szukają dużych upraw.

clothez

Member
Nie wyrzucam ciepła za okno pokój mniej więcej 4x4 w nim 120x240 2x600w temp w pokoju w meritum sięga 23 C .w innych po około 20 w szafie nie mam więcej niż 27C.box bardzo dobrze wentylowany sorry ze takie paranoje ale 18lat nie mam i wiem jak to wczoraj wyglądało ..poważnie ...zrozumialbym jakby kogoś szukali ale nad miastem mniej więcej nad każdym większym osiedlem wisiał charakterystycznie się poruszaly...Ale ten co był blisko to jak jakiś szatan z Wietnamu.... uwierzy cię na słowo ale druga połówka jeszcze mnie tak nakrecila że aż bałem się podejść do okna ...

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema

Helikoptery lataja i mrygaja swiatelkami zanim zesmy tam zamieszkali ;) jak by to powiedziec spokojnie badz czujny .

Zastanawia mnie wiele spraw na tym swiecie , ostatnio zlotem o malo sie nie udlawilem , to co dzieje sie w tej szwajcarii to przechodzi ludzkie pojecia 4 lata mieli by sie dostosowac do ustawy i chuja zrobili , nikt nie ma nad nimi kontroli bo to temat sliski jest , nie obejmuje go zadne embargo znaczy sie obejmuje ale kruszec moze byc latwo przetransportowany do innego kraju i tam juz go kazdy handlarz kupi nawet 10 kilo bez papierow , Ghana nie cieszy sie slawa bogatych ludzi ale to wlasnie z tamtad powinno pochodzic legalne zloto ktore puzniej powinno byc kupowane wraz z certypikatem przez mennice i tylko takie zloto mennica powinna kupowac , ale ten proceder jest tak szeroki ze mennicy nie interesuje czy tam jest zydowski zab albo zloty naszyjnik skradziony twojej cioci i ilu ludzi oraz dzieci ginie pod ziemia starajac sie w spartanskich warunkach wydobuc choc 2g dziennie , przetopi sie na sztabke 999.9 i mamy wyprane pieniaszki , sprzeda sie VIPom , ale ale hehe tego nie przewidziala jedna firma ze taki poslizg zaliczy na pokazach w CANNES hehe i tak utopila slynna aktorka oraz wielka firma ...ale bogaci ludzie widzac czarne chmury co zrobili/robia ? buduja najwieksza rafinerie w Dubaju bedzie ona przetwarzac setki ton zlota rocznie , tam napeno do dupy sie juz im nikt nie dobierze .Jak ktos ma ochote to polecam sie zaglebic w ten swiat , ktos moze powiedziec ze podobnie sie maja zydzi z diamentami ale niestety nie jest to to samo , problem zlota jest wiele glebszy o obszerniejszy .

ZZ

DR.JOINT

Member
Masz rację z tym złotem... Giną ludzie żęby zarobić na jedzenie a inni kupują sobie złote gacie albo sracz ze złota robią. To my kreujemy to wszystko. Dopóki godzimy się z systemem i tym co się dzieje i bierzemy w tym udział jesteśmy tak samo winni jak ci którzy rozpierdzielają ten świat. Tak więc Je...ten system i niech nas wszystkich pozamykają debile. A reszta będzie i ta nas utrzymywać bo na dzienne wyżywienie więźnia idzie sporo kasy. Nie kupujcie złota ani reklamowanych produktów, chodujmy jedzenie sami, najlepiej wegańskie. Sam mam pomysł zrobienia testu, żeby przeżyć na samych produktach z konopi przez miesiąc, ale potrzebował bym własną uprawę na którą w tym kraju z racji tego że uprawiałem ją do celów medycznych mam zakaz uprawiania jej do produkcji jedzenia...Szkoda słów. Gdzie tu jechać???

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Co do helikopterów to przy temp. 23C w pomieszczeniu gdzie stoi namiot nie ma problemu, helikoptery szukają dużych komercyjnych, źle zabezpieczonych upraw. Mają na pokładzie monitor z termo wizją a pod spodem kamerkę dzięki której widać mocniej nagrzane części dachu czy ścian. Ja nie wiem czemu to nie jest dla niektórych oczywiste ale napiszę jeszcze raz : WYLOT ZAWSZE DO KOMINA !, zwłąszcza jeśli masz kilka lamp. Typowy angilski domek ma 4 szyby kominowe czyli 4 całe pokoje można przerobić na grow i śmiać się z helikopterów, widziałem takie domy ale nie polecam, lepiej spać spokojnie. Jak nie ma dziury w ścianie tu kuj aż się przebijesz, w razie inspekcji zawiesisz obraz. Bez wyciągania powietrza z budynku już 1-2 lampy mogą powodować problemy z wilgotnością i temp. zwłaszcza w małych pomieszczeniach.

Złoto temat rzeka... mam ziomka Który nieźle wtopił inwestując w złoto, rynek złota tak jak i diamentów jest kontrolowany przez jedną ekipę i oni sobie od dawna ceny ustalają oraz limity, globalnie. Nie taka dobra inwestycja chyba, że chcesz się kolegom pochwalić jaką masz sztabę lol A nóż jeszcze jakiejś władzy się uwidzi konfiskata kruszcu tak jak to było w USA gdy mieli poprzedni kryzys?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Rozporządzenie_wykonawcze_6102
Pewnie ciężo ewakuować się ze sztabami złota, najlepsze są akty własności nieruchomości, najlepiej w zurychu ablo genewie zdeponowane na miejscu;)

Nie ma co płakać chłopaki, że świat jest chujowy, jest i trzeba mu czoła stawić a nie inwestując w nic na starość obudzić się można z ręką w nocniku, nie mogąc pomóc bliskim a czasami i sobie licząc na emeryturę czy pomoc państwa, jakiegokolwiek nawet najbardziej socjalnego jak coś pójdzie nie tak kiedyś w życiu.
Dr. Joint, jak Cię już Polska dusi a jesteś veggie to jedź do Goa w Indiach, tam jest spoko jak chcesz sam sobie wszystko od podstaw w życiu robić. Ew. Królestwo Bhutanu ale by tam się dostać musiał byś złożyć duży datek albo zostać mnichem. Tam jest raj do życia i ganja wszędzie dziko rośnie, ale od północy są Chiny a od półudnia Indie... Taka strefa buforowa ale pod patronatem korony brytyjskiej.

peace

konopek

Member
Przepisy prawdopodobnie zmieni± siê na gorsze :-(

Dupki chc± ca³e ro¶liny uznawaæ za psychoaktywne a w mediach tr±bi± o medycznej. Niez³e jaja

TABLOCK

New member
Idą wybory więc takimi głupotami próbują przyciągnać starszy zatwardziały w przekonaniach ciemnogród ... ale dobrze ze coraz więcej o jej zaletach wspominają jak ta kobiet od tej chorej córki/syn zapomniałem. coś ostatnio oglądałem o tym. No ale coż jeśli podczas takiej debat rozmów któryś rzuca zdanie czy dala by pani pan dziecku marihuane to już iże to furtka do twardszych i inne brednie nie na temat jak używanie chodźby medyczny albo stawianie marihuany na poziomie heroiny amfetaminy i mieszania z brudami to to zaczyna schodzic na dziwny tor myślenia i od sówania się od głównego tematu na który przyszli tam rozmawiać..

TimeRelax

New member
Flustruje mnie pewien fakt a mianowicie ....coraz wiêcej osób siêga po substancje ryjaca beret.chodzi mi O tz "Mefedron" .biegaja pó¼niej telepiace siê zombie po miescie udajac wazniakow z odklejonymi miesniami od ko¶ci,odchyleni od rzeczywisto¶ci ze swiecacymi siê oczami. ...nie wiem co oni w tym widza. ..

konopek

Member
Flustruje mnie pewien fakt a mianowicie ....coraz wiêcej osób siêga po substancje ryjaca beret.chodzi mi O tz "Mefedron" .biegaja pó¼niej telepiace siê zombie po miescie udajac wazniakow z odklejonymi miesniami od ko¶ci,odchyleni od rzeczywisto¶ci ze swiecacymi siê oczami. ...nie wiem co oni w tym widza. ..
Powinno Ciê to cieczyæ :)

Selekcja naturalna jest potrzebna lecz wszechobecna socjal-dupokracja zaburzy³a nasz ¶wiatopogl±d przez co zaczynyamy wspó³czuæ debilom. A dla mnie jak by siê tam jeden z drugim przekrêci³ to ogó³owi by siê krzywda nie sta³a nie martw siê :)

Latest posts

Latest posts