What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

my ww grow! - 26/04/10 -

zeeland

Member
nu o sa iti afecteze recolta. :))

apar destul de des triploide, dupa 2-4 noduri se normalizeaza.

succes cu ea

MJgrow

Active member
nu il acoperi ca se face o caldura acolo si le fierbi.

lasa-l descoperit. La tara sau pe marginea drumului nu le mai sufla in fund la ruderalisu ala nimeni si cresc de 3 metri. pune la soare si lasa natura sa isi urmeze cursul :)

Acum soarele nu e atata de puteric asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

wouldubreakfree

user b4nn3d
asadar, uitati pozele, dupa cum v-am obisnuit, 2 pentru fiecare.

Attachments

• PIC_1785.jpg
    PIC_1785.jpg
    59.9 KB · Views: 32
  • PIC_1786.jpg
    PIC_1786.jpg
    38.5 KB · Views: 30
  • PIC_1787.jpg
    PIC_1787.jpg
    48.1 KB · Views: 31
  • PIC_1788.jpg
    PIC_1788.jpg
    89.8 KB · Views: 29

wouldubreakfree

user b4nn3d
idem.

Attachments

• PIC_1792.jpg
    PIC_1792.jpg
    62 KB · Views: 33
  • PIC_1791.jpg
    PIC_1791.jpg
    60.4 KB · Views: 33
  • PIC_1790.jpg
    PIC_1790.jpg
    60.4 KB · Views: 27
  • PIC_1789.jpg
    PIC_1789.jpg
    36.6 KB · Views: 38

wouldubreakfree

user b4nn3d
multumesc :p am incercat sa fac niste poze cat de cat ok.. sper sa fi iesit bine, am un aparat destul de oke, dar cred ca e setat prost... si la zoom mare se vede incetosat.. whatever, astept pareri.. :)

bv fratioare arata bine as vrea si yo sa cresc niste ww sa vad ce fac cu pizdulicile astea 2 care le am, momentan au 3 zile afara...daca merge treaba la anu' clar mai pun :p

E

evilkid

foarte tare:D bv arata bine :D

bro...bilele de argila se pun pt a mentine umezeala in sol :) daca pui..ori pui cat sa acoperi complet suprafata solului, ori nu pui :D .... 2-3 bilutze nu ajuta la nimik

wouldubreakfree

user b4nn3d
da.. chiar n-am avut timp astazi, am zis ca le pun later, dar a trebuit sa plec, si acum mi-am adus aminte seara dupa ce le-am udat, si n-a mai avut rost. o sa le pun de dimineatza cand le cobor la soare. :tiphat:

wouldubreakfree

user b4nn3d
salut baieti, aseara mi-a picat netul pe la vreo 1 jumatate, si pe la vreo 2 juma' mi-a venit stralucita idee sa mut planutele in vase mai mari :p

asa cum netul meu nu merge(si pozele erau acolo) nu pot decat sa pun niste poze facute mai devreme, de pe alt pc :(

tin sa mentionez ca cei 6L de pamant mi-au incaput la FIX FIX. munca a durat aproximativ 2ore(cu tot cu mutarea legumelor din celelalte ghivece, spalat, tot)

asa, sa incepem cu pozele ce le-am facut mai devreme:
1 pentru fiecare:

Attachments

• PIC_1848.jpg
    PIC_1848.jpg
    114.4 KB · Views: 30
  • PIC_1849.jpg
    PIC_1849.jpg
    113.2 KB · Views: 32
  • PIC_1850.jpg
    PIC_1850.jpg
    88.3 KB · Views: 31
  • PIC_1851.jpg
    PIC_1851.jpg
    91.4 KB · Views: 29

wouldubreakfree

user b4nn3d
in lipsa de ghiveci micutz, am incercat intr-o cutie de lapte, taiata gura si facut 6 gauri la fund pentru drenaj.

multumesc pt posturile voastre :)

cand o sa revina netul acolo o sa postez si celelalte poze, astept sfaturi si pareri :)

:tiphat: !!

E

evilkid

puteai sa le mai lasi in pahare, ca nu se extinsesera radacinile atat de mult incat sa fie nevoie de transplant :) oricum arata bine :D

bafta multa:wave: