ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
nu il acoperi ca se face o caldura acolo si le fierbi.
lasa-l descoperit. La tara sau pe marginea drumului nu le mai sufla in fund la ruderalisu ala nimeni si cresc de 3 metri. pune la soare si lasa natura sa isi urmeze cursul
Acum soarele nu e atata de puteric asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
multumesc am incercat sa fac niste poze cat de cat ok.. sper sa fi iesit bine, am un aparat destul de oke, dar cred ca e setat prost... si la zoom mare se vede incetosat.. whatever, astept pareri..
bv fratioare arata bine as vrea si yo sa cresc niste ww sa vad ce fac cu pizdulicile astea 2 care le am, momentan au 3 zile afara...daca merge treaba la anu' clar mai pun
bro...bilele de argila se pun pt a mentine umezeala in sol daca pui..ori pui cat sa acoperi complet suprafata solului, ori nu pui .... 2-3 bilutze nu ajuta la nimik
da.. chiar n-am avut timp astazi, am zis ca le pun later, dar a trebuit sa plec, si acum mi-am adus aminte seara dupa ce le-am udat, si n-a mai avut rost. o sa le pun de dimineatza cand le cobor la soare.
salut baieti, aseara mi-a picat netul pe la vreo 1 jumatate, si pe la vreo 2 juma' mi-a venit stralucita idee sa mut planutele in vase mai mari
asa cum netul meu nu merge(si pozele erau acolo) nu pot decat sa pun niste poze facute mai devreme, de pe alt pc
tin sa mentionez ca cei 6L de pamant mi-au incaput la FIX FIX. munca a durat aproximativ 2ore(cu tot cu mutarea legumelor din celelalte ghivece, spalat, tot)
asa, sa incepem cu pozele ce le-am facut mai devreme:
1 pentru fiecare: