angeldust30
Member
תודה רבה,הרבה יותר ברור עכשיו,אני מנחש שאמוניום לא צריך יותר מידי וכל השאר אפשר לנוע בין 5.5-6.5 בשביל לקבל תוצאות האחי טובות?
הקוקוס סופח המון את זה למדתי מזמן בגלל שאני חקלאי אני קונה את הקוקוס והפרלייט מאותו מקום שהידרו שופ קונים שזה טופ מרום גולן הם היבואנים של הקוקוס,בקיצור ראיתי לאיזה גודל מתנפחת הקוביה של הקוקוס ששמים אותה במים,כשאני עובד עם קוקוס אני לא זורק את הנגר פשוט משאיר אותו בקערה מידי פעם מוציא קצת עם מזרק גדול ומודד אני משקה במינונים נמוכים ונותן פעם מים עם דשן ופעם מים נקיים אני עובד ככה שנים אין שום צורך להריץ את הנגר לפסולת אם עובדים במינונים נמוכים, לא חבל על הדשן והמים? נראה לי שהרצה לפי פסולת זה שיטה טובה שפותחה על ידי חנויות ההידרו כדי שנבזבז יותר כסף אצלם,מצד אחד הם נותנים לך המון דשן שממלא את המצע במלחים ומצד שני צריך לשפוך ים של מים לנקות את המצע מהמלחים,למה לא לתת לצמח את מה שהוא צריך במידה שהוא צריך? אם לא ניתן יותר מידי לא תהיה פסולת,אני עושה רק שטיפה רצינית אחת שבועיים לאחר תחילת הפריחה, גם החברות של הדשנים ממליצות על מינונים שיכולים להרוג את רוב הזנים של הקנביס ואלה שלא מתים אז הם סתם בחוסר התפתחות ,יש דשנים שאפילו בשיא אני לא נותן את המינון שהם המליצו להתחיל איתו,
תכל'ס, הכל אמת
אני עובד לפסולת גם, אבל באמת זה חבל, אני אנסה מתישהו למחזר, אם שומרים את המים כמו שצריך זה באמת לא צריך להיות סיפור, הרי המים לא חייבים להיות רוויים בחמצן כי בקוקו יש תמיד חמצן. רק חשוב שלא יתקלקלו, אז כן צריך לאוורר אותם ולהשתדל להזרים אותם כמה שיותר. וכמובן להחליף תמיסה כל שבוע שבועיים כשהיא מתחילה לצאת מאיזון.
פחות מסכים עם המחזור של המים
הצמח לוקח מהדשן רק את מה שהוא צריך
מה שיוצא הוא לכלוך
מסכים מאוד עם הקטע של לא לתת דשן במינון בטבלאות
גם רבע מהמינון מספיק
יורס
האפפי