What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Мy indoor,outdoor

_Ina_

Active member
Veteran
Наближава брането и морето с дете за пръв път! Ще се съ4етаят нещата много добре! Тези снимки са отпреди да сложа 400 ватовата ХПС. Сега са ве4е от една седмица с нея и като мине още малко време ще ги снимам. Днес ще ходим с моето мом4е да садим навън едни,които досега гледах на 24 4аса и веднага ще цъфнат. Ще снимам и старите аутдори ако са живи и здрави понеже не сме ходили 3 седмици.

Attachments

• IMG_3182.jpg
    IMG_3182.jpg
    62.9 KB · Views: 49
  • IMG_3192.jpg
    IMG_3192.jpg
    52.8 KB · Views: 64
  • IMG_3200.jpg
    IMG_3200.jpg
    53.5 KB · Views: 54
  • IMG_3188.jpg
    IMG_3188.jpg
    37.1 KB · Views: 70

capsicum

Member
Здрасти, Инче! С CFL ли ги гледа досега? Сега с тази 400в направо ще се преродиш- главите стават 2-3 пъти по масивни. Много приятно ще се изненадаш - сигурен съм! Хайде успех!

_Ina_

Active member
Veteran
Oooo! Е,и аз така реших 4е ще стане. тука на снимките са на 3.48 cfl и една мини натриика 70 вата. Аз съм я признала 400 ватката ама нали уж да спестя ток не я ползвах. Оба4е се връщам към нея:)

E

EverLast

Я кажи къв е сорта драга? Успех и ще чакаме да ни държиш в течение с актуални снимки и инфо...и замириса на море :shark:

_Ina_

Active member
Veteran
Хаха,естествено жените не отстъпват!:) Еми няма нищо лошо в заспиването и смеенето без при4ина:) коза на мен ми се връзва с вси4ко стига да не пуша през цялото време ,а да гледам ми е много яко и интересно. Яко хоби е това! Аз по4нах да си взимам и други цветя покраи това:) Даже някви 4ери домат4ета гледам в нас:) Пожелавам ти да си изкарате готино и ако ходите на север кажете. Everlast аз съм ти писала маи кви са преди. Едното Ice-Nirvana,две Super haze-ки на ДП и една наша смеска между двете да я пробваме. Това на снимките е хеизката маи пове4е.

_Ina_

Active member
Veteran
Ето,тва са още Ice-ки големите. Тези клонинги ще отидат навън понеже няма къде да ги гледам сега тепърва. те бяха на 24 4аса досега и сигурно ще по4ват да цъфтят веднага. има и още една по закъсняла Ice-ka i една направена от някои гроуер White widow-ка,която ми подариха и ми е много интересно ква е. Глави4ката е от това,експерименталното с баща Ice и маика Super haze,което е много обещаващо.

Attachments

• IMG_3203.jpg
    IMG_3203.jpg
    38.8 KB · Views: 57
  • IMG_3216.jpg
    IMG_3216.jpg
    67.4 KB · Views: 56
  • IMG_3215.jpg
    IMG_3215.jpg
    77 KB · Views: 54
  • IMG_3214.jpg
    IMG_3214.jpg
    92.7 KB · Views: 51

_Ina_

Active member
Veteran
Незнам за индора,но аутдора изглежда много добре!!!! двете са от Nepal,а едини4ното е пак нашата смеска,но навън изглежда много по добре. забележета листото на последната снимка. То е от Непалката,която е много странно растение изобщо. За съжаление ще трябва да им резна върховете:( Впро4ем тези Непалки едва се познава(даже не се познава по4ти)какви са,а са доста големи. това на преден план маи е мъжко:( Незнам как ще го отсе4ем,понеже стеблото му е станало като монета от 50 стотинки:)

Attachments

• IMG_3217.jpg
    IMG_3217.jpg
    126 KB · Views: 59
  • IMG_3222.jpg
    IMG_3222.jpg
    122.5 KB · Views: 57
  • IMG_3224.jpg
    IMG_3224.jpg
    145 KB · Views: 60
  • IMG_3225.jpg
    IMG_3225.jpg
    76 KB · Views: 64

Astral

Member
Тия непалските зверове май ще станат огромни според мен...баси яките!Знаеш ли нещо повече за сорта?... дали ще сварят да узреят аут?
Поздравления за добрата работа в къщи и навън:wave:

Dr_Tre

Active member
:yoinks: Много радваш Инче, страшни непалки!Хехе, друго си е сорт за навън, а?А листото направо ми пълни душата, sativa to the bone!:) Днеска не мога да давам повече реп, ама утре...:joint:
:thank you:

E

EverLast

:bump: Май ще хванеш купата за аутдор сорт на сезона. Дръж ни в течение Ина!!!

_Ina_

Active member
Veteran
Да,много исках да ме похвалите!:) Аз самата не съм о4аквала такова нещо. дано да стане докраи само! От много време се мъ4а с аутдора и едва миналата година имах среден успех с едно растениице по големи4ко,но то и като цъфна не беше толкова високо. Мястото е добро оба4е не и ако станат по 2 метра. Все пак да кажа 4е приятелят ми носи водата и копае дупките а аз малко си приписвам заслугите хаха. Този пи4,дето ми ги даде семките също не знае какво е растението,просто си е запазил от коза дето е пушил там. Каза 4е било от предпланините. Аз гледах преди в интернет какви има там,но са всякакви и нищо не се знае.

_Ina_

Active member
Veteran
Пробвах някви връх4ета да видя дали ще стават и съм доволна:) Има добри изгледи. Утре отивам да ги видя и ще снимам пак как са.

_Ina_

Active member
Veteran
Междувременно домашната градинка наближава финала. Може би 10 дни,2 седмици,а? Виждат ми се доста прозра4ни кристалите още. Пък и мустаците са пове4е бели.

Attachments

• IMG_3250.jpg
    IMG_3250.jpg
    111 KB · Views: 58
  • IMG_3251.jpg
    IMG_3251.jpg
    69.6 KB · Views: 56
  • IMG_3257.jpg
    IMG_3257.jpg
    70.1 KB · Views: 50

_Ina_

Active member
Veteran
оф,а Бялата вдовица маи е бял вдовец! С клонинг даже:( 4акам още малко да се убедя и ще го засадя някъде навън,4е ми е жал да го отрежа. Виждам 4е много се интересувате от моите работи хахаха. Накрая на аутдора може би(4укам на дърво) ще е по интересно.