As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Leptosoma - bracie dziekoje Tobie za okazanie tej pieknej nuty , slucham od momentu jak zapodales linka i powiem ci ze trafia to do mnie .... bedzie nam dana nagroda niespodziewana lalal - nanan http://www.youtube.com/watch?v=OS8ieoKc8pY&feature=related
Zajebista plyta , rapowanie rak nie brudzi .....
p.s. a ja mam Boga swego niech stanie sie wola Jego ... (cyt) sa to slowa wielkie , ale teraz jak swiat jest tak tworzone a nie inaczej i gdzie dobroc jest odbierana za slabosc to , znowu zacytuje .... kolibiber wsrod krasnolodkow w krainie smutku , a los lezy w krainie weza .....
nie wiem czy ktos pamieta: jeszcze z czasow starej radiostacji. Pepsi prowadzila kiedys taka akcje, ze kazdy mogl wyslac swoja produkcje a pozniej wydawali to w formie skladanki PEPSI FAZA. to jest moim zdaniem najlepszy kawalek z tej akcji
w sumie to powinnienem dostac w karmie teraz pics or stfu za to spamowanie ale z roslinkami krucho narazie, za gora tydzien jade sciac jedyna ladna sativke jaka sie ostala to powrzucam jakies kolorki. tak czy inaczej milego sluchania i powodzenia w ogrodach wszystkim Wam zycze